slepa živana Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 22 hours ago, Filozof manijak said: Velike stepenice na Kalemegdanu, jutros: Pretpostavljam da je restauracija u pitanju, živo me zanima kako će ispasti na kraju.... novije, lepše i starije... to smo odavno naučili. 21 hours ago, Frank Pembleton said: Rečenica : Posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati... dobija na uverljivosti... bukvalno. 20 hours ago, Matilda Ivancic said: https://www.youtube.com/watch?v=PT-wlPLtkx0
gagilija Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 16 minutes ago, Apollo Creed said: Deluje da će Pobednik da smeta...zna se šta sledi... khm.... s obzirom da su najavili da ce da ga restauriraju, da ga skidaju sa postolja...
namenski Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 1 hour ago, Apollo Creed said: Deluje da će Pobednik da smeta...zna se šta sledi... Statua vucica sa bakljom u ruci na stubu? A Pobednik u depo?
Frank Pembleton Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 37 minutes ago, namenski said: Statua vucica sa bakljom u ruci na stubu? A Pobednik u depo? Samo im ti daj ideje...
halloween Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Mali privrednici iz Vojvode Stepe su bas odusevljeni nazivom ulice- Stepa krepa(palacinkarnica), Stepa gril, Stepino cose, Stepica igraonica. Za promenu, sledeci vrtic da bude Stepino unuce.
darling Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 4 hours ago, namenski said: Statua vucica sa bakljom u ruci na stubu? ofkors. vucic go, s djokom prema srbiji, da bude postavljen u spomen na gubitak kosova, i da se zove gubitnik.
gospa buba Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 (edited) 10 minutes ago, darling said: ofkors. vucic go, s djokom prema srbiji, da bude postavljen u spomen na gubitak kosova, i da se zove gubitnik. misish istorija kao farsa? a beogracke dame da se skandalizuju ol over agen edip. nego jel ndb ima neki svoj dogadjaj sutra, poshto mi se ne stoji ispred rts, ne zbog koncepta nego me bolu™ ledja, a isposhtovala bih neshto rutinski, ako ga ima? navikla Edited March 15, 2019 by gospa buba
Bujodrag Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 11 minutes ago, darling said: ofkors. vucic go, s djokom prema srbiji, da bude postavljen u spomen na gubitak kosova, i da se zove gubitnik. Evo je i darling Sad mi je jasno zašto si nosila burku
slepa živana Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 1 hour ago, gospa buba said: edip. nego jel ndb ima neki svoj dogadjaj sutra, poshto mi se ne stoji ispred rts, ne zbog koncepta nego me bolu™ ledja, a isposhtovala bih neshto rutinski, ako ga ima? navikla sutra u 12, skejt park kod tc ušće
Goranz Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 To je hrvatskih ruku delo, dovoljno dugo je kvarilo našu mladež.
halloween Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Mora da arhitekta razmislja- ovo je jebeni Beograd, nije Rim. Nema nista sto bi moglo biti pod zastitom UNESCO, nema nista starije od dvesta godina, rokaj.
darling Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 mene uvek najvise zanima sta gradonacelnik ima da kaze.
Willow Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 @darling: "Ali je takav teren da bilo gde da smo postavili gondolu neka stabla su morala da se poseku. Beograđane još jednom molim da shvate i da razumeju da je to bilo neminovno ako želimo gondolu", rekao je Radojičić.
Recommended Posts