March 15, 20196 yr 22 hours ago, Filozof manijak said: Velike stepenice na Kalemegdanu, jutros: Pretpostavljam da je restauracija u pitanju, živo me zanima kako će ispasti na kraju.... novije, lepše i starije... to smo odavno naučili. 21 hours ago, Frank Pembleton said: Rečenica : Posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati... dobija na uverljivosti... bukvalno. 20 hours ago, Matilda Ivancic said: https://www.youtube.com/watch?v=PT-wlPLtkx0
March 15, 20196 yr 16 minutes ago, Apollo Creed said: Deluje da će Pobednik da smeta...zna se šta sledi... khm.... s obzirom da su najavili da ce da ga restauriraju, da ga skidaju sa postolja...
March 15, 20196 yr 1 hour ago, Apollo Creed said: Deluje da će Pobednik da smeta...zna se šta sledi... Statua vucica sa bakljom u ruci na stubu? A Pobednik u depo?
March 15, 20196 yr 37 minutes ago, namenski said: Statua vucica sa bakljom u ruci na stubu? A Pobednik u depo? Samo im ti daj ideje...
March 15, 20196 yr Mali privrednici iz Vojvode Stepe su bas odusevljeni nazivom ulice- Stepa krepa(palacinkarnica), Stepa gril, Stepino cose, Stepica igraonica. Za promenu, sledeci vrtic da bude Stepino unuce.
March 15, 20196 yr 4 hours ago, namenski said: Statua vucica sa bakljom u ruci na stubu? ofkors. vucic go, s djokom prema srbiji, da bude postavljen u spomen na gubitak kosova, i da se zove gubitnik.
March 15, 20196 yr 10 minutes ago, darling said: ofkors. vucic go, s djokom prema srbiji, da bude postavljen u spomen na gubitak kosova, i da se zove gubitnik. misish istorija kao farsa? a beogracke dame da se skandalizuju ol over agen edip. nego jel ndb ima neki svoj dogadjaj sutra, poshto mi se ne stoji ispred rts, ne zbog koncepta nego me bolu™ ledja, a isposhtovala bih neshto rutinski, ako ga ima? navikla Edited March 15, 20196 yr by gospa buba
March 15, 20196 yr 11 minutes ago, darling said: ofkors. vucic go, s djokom prema srbiji, da bude postavljen u spomen na gubitak kosova, i da se zove gubitnik. Evo je i darling Sad mi je jasno zašto si nosila burku
March 15, 20196 yr 1 hour ago, gospa buba said: edip. nego jel ndb ima neki svoj dogadjaj sutra, poshto mi se ne stoji ispred rts, ne zbog koncepta nego me bolu™ ledja, a isposhtovala bih neshto rutinski, ako ga ima? navikla sutra u 12, skejt park kod tc ušće
March 16, 20196 yr Mora da arhitekta razmislja- ovo je jebeni Beograd, nije Rim. Nema nista sto bi moglo biti pod zastitom UNESCO, nema nista starije od dvesta godina, rokaj.
March 16, 20196 yr @darling: "Ali je takav teren da bilo gde da smo postavili gondolu neka stabla su morala da se poseku. Beograđane još jednom molim da shvate i da razumeju da je to bilo neminovno ako želimo gondolu", rekao je Radojičić.