March 14, 20196 yr 32 minutes ago, Anonymous said: Kaže se to je dobro za turizam. E, to. Kako već kažu. Sigurno je bolje od tog nekog amfiteatra s traljavim klupicama gde sviraju kojekakvi majmuni i neke budaletine izvode predstave. Predstave? Ma to na subverzivnost miriše. Zaliti sve dragim nam betonom. Sazidati Gardoš Na Vodi.
March 14, 20196 yr A inače onu Kseniju arhitekticu, koja sad ima divan projekt za Gardoš, a koja je već onako oplemenila Cvetni trg poznajem, čak sam joj davno pomagao oko njenog diplomskog. Sad lepo hoću da se ubijem.
March 15, 20196 yr Jel Folić više nije gradski urbanista? Videh juče na Hronici nekog nosonju kako trabunja o projektima.
March 15, 20196 yr 6 hours ago, Anonymous said: A inače onu Kseniju arhitekticu, koja sad ima divan projekt za Gardoš, a koja je već onako oplemenila Cvetni trg poznajem, čak sam joj davno pomagao oko njenog diplomskog. Sad lepo hoću da se ubijem. Ako ti je za utehu, pomagao sam i ja raznoraznoj bagri koja se kasnije našla na vaskolikim listama podrške ovom ili onom. Niko ne može da predvidi budućnost...
March 15, 20196 yr 38 minutes ago, Arkadija said: Jel Folić više nije gradski urbanista? Videh juče na Hronici nekog nosonju kako trabunja o projektima. Nije. Novi je isto anonimus, godinu dve stariji od Folića.
March 15, 20196 yr Najavio ovo Bajaga odavno u Rimljanima, samo što je omašio u tome što nisu došli Albanci već Srbi s juga, neimari, ali da bi zidali prvo moraju postojeće da sruše
March 15, 20196 yr 1 hour ago, Tihajeza said: Nije. Novi je isto anonimus, godinu dve stariji od Folića. Ima surlu kao Bob Rok.
March 15, 20196 yr 19 hours ago, Milosh76 said: Kako je rečeno u tom preduzeću, rekonstrukcija će se odvijati u dve faze. U prvoj fazi rekonstrukcije vršiće se zamena gazišta stepenica i ograda, dok bi se u drugoj fazi obavila rekonstrukcija okolnog dela stepeništa. Projekat rekonstrukcije izradio je Zavod za zaštitu spomenika kulture Beograda i vrednost prve faze rekonstrukcije iznosi 14,45 miliona dinara. Izvođenje redova se finansira iz budžeta grada, a ostale troškove snosi "Beogradska tvrđava". Rok za završetak radova je 120 dana. 120 dana za stepenice!? Bravo!
March 15, 20196 yr 20 minutes ago, Arkadija said: Ima surlu kao Bob Rok. kazu, neki njegov (folicev) lik, anonimus u profesiji, ocekuje se da dje je folic stao, ovaj nastavi 3 minutes ago, Apollo Creed said: 120 dana za stepenice!? Bravo! 120 dana i 120 tisuca eura za prvu fazu!!!! dakle nekoliko tisuca evra po stepeniku ali ok, visok kvalitet radova u izvodi sns neimara mora i da se plati. kvalitet materijala se podrazumeva. ne treba zanemariti ni estetiku i inovacije, nece te stepenice sigurno izgeldati onako jadno i bedno kako su izgledale kad su napravljenje, prevazidjeno je to, dobice novi, karakteristicni sns izgled jebiga da nije smesno, bilo bi tuzno srecom pa se ne desava sada i ovde, da ne kazem nama samima
March 15, 20196 yr On 13.3.2019. at 17:40, Jeremija said: Deluje da će Pobednik da smeta...zna se šta sledi... Edited March 15, 20196 yr by Apollo Creed
March 15, 20196 yr Just now, Milosh76 said: jbt...ja nisam ni procitao lepo...prva faza 120.000 evra..a. ima 2 faze Pa normalno da je 1.faza, smešna bi cena bila da je za obe faze.