Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 8 minutes ago, Jumanji said: Sta te spopali ovi stihovi? (.....) Kroz to samonametnuto ograničene foliram nekakvo duhovno zrenje. A i tim naporom odmaram psihu svidja mi se sada da pišem u stihu. Hajde društvo, probajte i vi zezaćemo se veselije tako svi.
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 stihovanje je vrlo lako ako mogu ja onda može svako. Za jednu reč je potrebna rima, ostatak smisleno uklopiš a rezultat bude zabavan svima. OK, skoro svima. I drugačijih ljudi, rekoše mi, ima.
Jumanji Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Kroz to samonametnuto ograničene foliram nekakvo duhovno zrenje. A i tim naporom odmaram psihu svidja mi se sada da pišem u stihu. Hajde društvo, probajte i vi zezaćemo se veselije tako svi.[emoji3] [emoji106][emoji106]
hazard Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 hours ago, Bujodrag said: Kroz to samonametnuto ograničene foliram nekakvo duhovno zrenje. A i tim naporom odmaram psihu svidja mi se sada da pišem u stihu. Hajde društvo, probajte i vi zezaćemo se veselije tako svi. Ako nije u desetercu k'o da nisi ni pisao
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Daj mi vremena, poradiću na ritmu. Eno, i Gospa Buba mi je ukazala na to.
Jimmy Kowalski Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 5 hours ago, Frank Pembleton said: Rečenica : Posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati... dobija na uverljivosti...
Arkadija Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Danas čuh, informaciju, doduše u rangu trača, da će tolejbusi, kada od Kralja Milana naprave polupešačku zonu da idu kroz Nemanjinu ulicu. Istovremeno će kroz Kralja Milana da ide linija br 1 tramvja, koja će biti samo na jednom koloseku. tj, biće samo jedna kompozicija, koja će ići gore-dole.
namenski Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 9 minutes ago, Arkadija said: linija br 1 tramvja, koja će biti samo na jednom koloseku. tj, biće samo jedna kompozicija, koja će ići gore-dole. Pa OK, retro je danas u modi, a ovo je sasvim uredan povratak javnog saobracaja u neku drugu polovinu 19. veka. Dobro je sto se neko jos uvek nije setio konjskog tramvaja...
Anonymous Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Jel' bilo ovo? Nije nova vest: http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:741915-DNEVNIK-ZABLUDA-Betoniranje-Gardosa
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 A svirao sam X puta u onom amfiteatru na Gardošu. I jbt, to stvarno radi, zvuk je odličan. i dole i na vrhu. I ovi debili će i to izravnati. Odlično, mogli bi neku samoposlugu tu da sazidaju.
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Ovo Nema tu mesta za neku visoku zgradu al' bi mogao jedan lep mali tržni centar, šta hvali, nek troše ljudi pare, to je dobro za Srbiju.
Recommended Posts