Jumanji Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 A kazu nigde table o radovima, rokovima, investirorima.Ono kad dodje vrhunac neke civilizacije, pa da zamislimo da smo mi sorta sama za sebe, civilizacija u malom [emoji854] onda zna se kako ona obicno propadne..horde, bande i primitivci je uniste. Eeeejhhh boz' pomozi!
Frank Pembleton Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Rečenica : Posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati... dobija na uverljivosti...
James Marshall Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Počeo sam na neki čudan, perverzan način da uživam u ovome... Gledam i pitam se koliko ljudi nemaju kičmu i dokle će ovo da ide, pa sad sa radoznalošću iščekujem sledeću boleštinu ovih varvara... No, prilično su nekreativni, uglavnom smišljaju neke građevinske "radove" radova radi, a ne zbog nekog dobra ili koncepta, samo ih interesuje kako da klepe neku lovu, ništa Skoplje i antika, ništa recimo Ašgabat ali u bojama SNS, ništa kosmodromi, prevoz letećim automobilima (mada je ovo sa ovom žičarom solidno ludilo, ali nije grandiozno)
Frank Pembleton Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 minutes ago, James Marshall said: Počeo sam na neki čudan, perverzan način da uživam u ovome... Gledam i pitam se koliko ljudi nemaju kičmu i dokle će ovo da ide, pa sad sa radoznalošću iščekujem sledeću boleštinu ovih varvara... No, prilično su nekreativni, uglavnom smišljaju neke građevinske "radove" radova radi, a ne zbog nekog dobra ili koncepta, samo ih interesuje kako da klepe neku lovu, ništa Skoplje i antika, ništa recimo Ašgabat ali u bojama SNS, ništa kosmodromi, prevoz letećim automobilima (mada je ovo sa ovom žičarom solidno ludilo, ali nije grandiozno) Ono kod pokojne žel stanice nije dovoljno grandiozno
ragasto Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 @James Marshall Ah, ako ti treba grandiozno, sačekaj da se sete metroa.
James Marshall Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Ono je seljački kao i sve što su do sad napravili, jbn stepenaste zgradurine kakve su se tamo prekoputa Kineza na NBG pravile prije 40 godina @Frank Pembleton
James Marshall Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 1 minute ago, ragasto said: @James Marshall Ah, ako ti treba grandiozno, sačekaj da se sete metroa. Pa sjetili su se, ali samo na nivou ideje, o tome i pričam, ovi ne prave ništa ni korisno ni veliko, jer ne umiju (a i valja ozbiljno raditi), samo izmišljaju radove da bi isisavali pare
ragasto Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Moram da priznam da bih voleo da vidim kako bi prokopali tunel ispod Save. Pomeri malo levo, ajd metar gore šta fali, teraj tako...
James Marshall Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 (edited) 10 minutes ago, ragasto said: Moram da priznam da bih voleo da vidim kako bi prokopali tunel ispod Save. Pomeri malo levo, ajd metar gore šta fali, teraj tako... Pa imaš onaj primjer podzemnog kod Sajma, što ide gore dole jer kad su krenuli da kopaju skapirali da je tu glavni kolektor za Senjak. Zato je zimi onako pun vode i miriši fino Edited March 14, 2019 by James Marshall
ragasto Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Baš zbog takvih stvari bih i voleo da počnu da grade metro Izgleda da i mene polako hvata to tvoje uživanje u haosu.
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 1 hour ago, James Marshall said: Počeo sam na neki čudan, perverzan način da uživam u ovome... (....) 41 minutes ago, ragasto said: (....) Izgleda da i mene polako hvata to tvoje uživanje u haosu. I ja tako ponekad na to gledam Lažem sebe da im ništa ne dam nisam prdnuo a širi se smrad Jebote, ovi će nam uništiti grad. I lažem sebe da eto, zbog bolesti, imam opravdanje Ne, ne, nije to dovoljno, dešava nam se veliko sranje. Zar ćemo dopustiti da nas jebu ružni i glupi? Ne, ne smemo. Svako od nas u akciju nek stupi.
Milosh76 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 (edited) Kako je rečeno u tom preduzeću, rekonstrukcija će se odvijati u dve faze. U prvoj fazi rekonstrukcije vršiće se zamena gazišta stepenica i ograda, dok bi se u drugoj fazi obavila rekonstrukcija okolnog dela stepeništa. Projekat rekonstrukcije izradio je Zavod za zaštitu spomenika kulture Beograda i vrednost prve faze rekonstrukcije iznosi 14,45 miliona dinara. Izvođenje redova se finansira iz budžeta grada, a ostale troškove snosi "Beogradska tvrđava". Rok za završetak radova je 120 dana. Velike stepenice su izgrađene u duhu romanike 1928. godine prema projektu Aleksandra Krstića. Podsetimo, prošle godine je rekonstruisano Malo stepenište koje povezuje kompleks Tvrđave sa Pariskom ulicom, a za ovu godinu je najavljena i dugo očekivana rekonstrukcija spomenika Pobednik. znaci oko 120.000 evra za rekonstrukciju stepenica... i 120 dana... sredina jula... Edited March 14, 2019 by Milosh76
Matilda Ivancic Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 (edited) i https://www.youtube.com/watch?v=PT-wlPLtkx0 Edited March 14, 2019 by Matilda Ivancic
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 19 minutes ago, Milosh76 said: (....) rekonstrukcija će se odvijati u dve faze. U prvoj će da nas lažu a u drugoj da nas gaze.
Jumanji Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Sta te spopali ovi stihovi? [emoji3] U medjuvremenu... da vidimo ko je svorc tu nama...
Recommended Posts