February 28, 20187 yr bigrenica na putu svile tamo de je tekla ona 1 reka pa presushila. i bio grad 1 sa utvrdjenjem, al vetar odnese sve ovo pod shljivom pechurkom potomci aleksandra makedonskog. Edited February 28, 20187 yr by gospa buba
February 28, 20187 yr Nismo obecali gradjanima Bigrenice, al uradili smo i jedan plato... Ja bih glasao za njega.
March 2, 20187 yr On 28/02/2018 at 5:03 PM, katamaran said: I na kraju ce da otvore ovako nesto Reveal hidden contents pa ja od pocetka govorim da ce tako biti! naravno da ce to kostati i vise od 26 miliona evra
March 6, 20187 yr 1 hour ago, renne said: Skidaju rasvetu Gde? Sad sam prošla celim gradom, svuda šljašti.
March 6, 20187 yr 37 minutes ago, ToniAdams said: Greota da skidaju toni razume čekali su da prođe the rođendan 🎂
March 6, 20187 yr Sad sam prosao sirim centrom (Vasina, Knez, Terazije, Trg Nikole Pasica, Takovska) i 99% je pogaseno. Ugasise cak i ona slova "Belgrade" oko fontane. Nova godina jedino jos uvek traje u Takovskoj.
March 6, 20187 yr Što, u kombinaciji sa ovim toplim vjetrom možda me to konačno ponuka, bude taj tas na vagi da se konačno ubijem, ili iselim odavde.