Friday at 08:204 days 2 minutes ago, kronostime said:Jos od kada je sa Kalemegdana premeten na Usce.Da, na Kalisu je bio mnogo bolji vajb. Mada je i na Uscu par godina postojao taj inicijalni koncept. A onda se guzice ocigledno uzelele para i napravile jos jedno genericko sranje.
15 hours ago15 hr On 10. 7. 2025. at 22:53, Milosh76 said:Prve večeri festivala, 28. avgusta, od za sada najavljenih bendova će nastupiti Prljavo kazalište, Letu štuke, Valentino i Orthodox Celts.Drugi dan Riblja čorba, Brkovi i Nipplepeople.Trećeg dana Bijelo dugme, Atomsko sklonište i Vlatko Stefanovski.Jel ovo najava za festival iz 1983?
14 hours ago14 hr I Aki Rahimovski je umro pa Parni valjak...hm, postoji. Mada ne znam sa kakvim uspehom
14 hours ago14 hr 25 minutes ago, Mel said:Bora Corba je umro, tako da ne kapiram.Borina zelja je da Corba nastavi da svira i dalje. Pevac je onaj Joca koji je bio prateci vokal.Po meni, posle Misine i Borine smrti Corba ne postoji, a ovo sad je jako dobar tribute bend sa smesnim pevacem.
14 hours ago14 hr 48 minutes ago, Sokrat said:Jel ovo najava za festival iz 1983?moglo bi da se zove geriatric g spot
14 hours ago14 hr 21 minutes ago, ragasto said:I Aki Rahimovski je umro pa Parni valjak...hm, postoji. Mada ne znam sa kakvim uspehom Bez Bore i Mise Riblja Corba je Dzindzer i drugari.Nije to - to.
13 hours ago13 hr On 15. 7. 2025. at 7:02, kronostime said:Bez Bore i Mise Riblja Corba je Dzindzer i drugari.Nije to - to.Pa jasno, slažem se...Brejkersi bez Caneta, Instruktori bez Bajage, EKV bez Milana...Ne krivim ih što pokušavaju to da rade, a koliko je smisleno - jbg
11 hours ago11 hr 14 minutes ago, Hamlet Strašni said:Riblja čorba je postala brend, ili nešto kao Tezejev brod (aka Trigerova metla)Ili kao Hurricane..