Jump to content

Beograd

Featured Replies

Invasion Of The Body Snatchers Someone GIF

A ti si taj, dakle! mad

• Replies 30.8k
  • Views 2.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Invasion Of The Body Snatchers Someone GIF

A ti si taj, dakle! mad

image.gif

ja ne živim na dorćolu

16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ja sam već smarao gradski sekretarijat za saobraćaj da uvedu zonu kod mene

fantom

rU6bRoh.gif

On 17. 6. 2025. at 12:34, Tihajeza said:

Tzv. "toping" ovog drveća su uradili pre par meseci.

Sredina juna i nijedna grančica nije promolila...

Jble ih reklame na jbnom tržnom centru, nemoj da ih slučajno zakloni neko tamo drvo..

IMG_20250615_204021.jpg

U momentu kad sam ih video da seku znao sam da će se ovo desiti.

Degenerici degenerični, bukvalno bih za ovakve stvari streljao.

16 minutes ago, Sammael said:

U momentu kad sam ih video da seku znao sam da će se ovo desiti.

Degenerici degenerični, bukvalno bih za ovakve stvari streljao.

Znali su i oni.

On 7. 7. 2025. at 10:22, kud u maglu Simoviću said:

da, po ovome izmene važe samo za stari grad

al se ne bih iznenadio da se i ostale opštine “usklade”

Verovatno neće. Ovo je Bastaćevo maslo. To je on zamislio kao rešenje gužvi na Starom gradu, pa su mu očigledno dali da vodi Stari grad kako mu se prohte.

On 5. 7. 2025. at 12:35, kud u maglu Simoviću said:

redefinisane parking zone na starom gradu

naplaćuju se parking i nedeljom na dorćolu

Po centru na parkirane automobile kače flajere zapakovane u celofan isuse sa informacijama o novim zonama i cenovniku.

to je ranije bila praksa kad dobiješ onu mandarnu kaznu, a sve zbog kiše

sad nekače ništa, nego moraš da proveravaš sam, ili te iznenadi vrednosno pismo parking servisa u iznosu 1000 dindži

💸

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to je ranije bila praksa kad dobiješ onu mandarnu kaznu, a sve zbog kiše

sad nekače ništa, nego moraš da proveravaš sam, ili te iznenadi vrednosno pismo parking servisa u iznosu 1000 dindži

💸

Znam, znam, nego ovo je od onog masnog papira i taj celofan je takvo bacanje para i pravljenje smeća. Mada su i ti flajeri, zapravo, bacanje para i pravljenje smeća.

"Neko" se rešava zaliha tog papira i celofana po zanimljivim cenama...isto desavanje kao i kod nepotrebnog farbanja autobusa u onu užasnu plavu....itd itd

Prve večeri festivala, 28. avgusta, od za sada najavljenih bendova će nastupiti Prljavo kazalište, Letu štuke, Valentino i Orthodox Celts.

Drugi dan Riblja čorba, Brkovi i Nipplepeople.

Trećeg dana Bijelo dugme, Atomsko sklonište i Vlatko Stefanovski.

Ostatak programa biće naknadno najavljen.

„Uz svaku kupljenu ulaznicu – neograničeno pivo, potpuno besplatno. Zato – izaberi svoj dan. Izaberi svoju zonu. I nazdravi uz najglasniju muziku i najhladnije pivo“, navodi se na sajtu.

Kada su u pitanju cene karata, regularne, uz neograničenu konzumaciju piva, iznosiće 1.990 dinara za 28. i 29. avgust, odnosno 2.990 dinara za 30. avgust, dok se cena karte i program za 31. avgust za sada nisu navedeni.

Od ove godine, Beer Fest uvodi i fan pit, za koji će karte iznositi po 2.990 dinara za prvo veče, 3.490 dinara za drugo veče i 4.990 za treće festivalsko veče.

Edited by Milosh76

Odavno to nije beer fest.

9 hours ago, Shan Jan said:

Odavno to nije beer fest.

Jos od kada je sa Kalemegdana premeten na Usce.

fantom