Monday at 09:004 days 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ja sam već smarao gradski sekretarijat za saobraćaj da uvedu zonu kod mene
Monday at 11:263 days On 17. 6. 2025. at 12:34, Tihajeza said:Tzv. "toping" ovog drveća su uradili pre par meseci.Sredina juna i nijedna grančica nije promolila...Jble ih reklame na jbnom tržnom centru, nemoj da ih slučajno zakloni neko tamo drvo..U momentu kad sam ih video da seku znao sam da će se ovo desiti.Degenerici degenerični, bukvalno bih za ovakve stvari streljao.
Monday at 11:433 days 16 minutes ago, Sammael said:U momentu kad sam ih video da seku znao sam da će se ovo desiti.Degenerici degenerični, bukvalno bih za ovakve stvari streljao.Znali su i oni.
Wednesday at 06:532 days https://www.danas.rs/kultura/andra-stevanovic-arhitekta-rusenje-kuce-milutin-folic Edited Wednesday at 06:542 days by Sammael
Wednesday at 23:231 day On 7. 7. 2025. at 10:22, kud u maglu Simoviću said:da, po ovome izmene važe samo za stari gradal se ne bih iznenadio da se i ostale opštine “usklade”Verovatno neće. Ovo je Bastaćevo maslo. To je on zamislio kao rešenje gužvi na Starom gradu, pa su mu očigledno dali da vodi Stari grad kako mu se prohte.
23 hours ago23 hr Kvalitetni neimari:https://forbes.n1info.rs/novac/otkrivamo-radice-se-rekonstrukcija-stanice-prokop-zbog-pojave-pukotina-ugradjena-znatno-manja-armatura-od-projektovane/
23 hours ago23 hr On 5. 7. 2025. at 12:35, kud u maglu Simoviću said:redefinisane parking zone na starom gradunaplaćuju se parking i nedeljom na dorćolu Po centru na parkirane automobile kače flajere zapakovane u celofan sa informacijama o novim zonama i cenovniku.
23 hours ago23 hr to je ranije bila praksa kad dobiješ onu mandarnu kaznu, a sve zbog kišesad nekače ništa, nego moraš da proveravaš sam, ili te iznenadi vrednosno pismo parking servisa u iznosu 1000 dindži💸
23 hours ago23 hr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:to je ranije bila praksa kad dobiješ onu mandarnu kaznu, a sve zbog kišesad nekače ništa, nego moraš da proveravaš sam, ili te iznenadi vrednosno pismo parking servisa u iznosu 1000 dindži💸Znam, znam, nego ovo je od onog masnog papira i taj celofan je takvo bacanje para i pravljenje smeća. Mada su i ti flajeri, zapravo, bacanje para i pravljenje smeća.
18 hours ago18 hr "Neko" se rešava zaliha tog papira i celofana po zanimljivim cenama...isto desavanje kao i kod nepotrebnog farbanja autobusa u onu užasnu plavu....itd itd
14 hours ago14 hr Prve večeri festivala, 28. avgusta, od za sada najavljenih bendova će nastupiti Prljavo kazalište, Letu štuke, Valentino i Orthodox Celts.Drugi dan Riblja čorba, Brkovi i Nipplepeople.Trećeg dana Bijelo dugme, Atomsko sklonište i Vlatko Stefanovski.Ostatak programa biće naknadno najavljen.„Uz svaku kupljenu ulaznicu – neograničeno pivo, potpuno besplatno. Zato – izaberi svoj dan. Izaberi svoju zonu. I nazdravi uz najglasniju muziku i najhladnije pivo“, navodi se na sajtu.Kada su u pitanju cene karata, regularne, uz neograničenu konzumaciju piva, iznosiće 1.990 dinara za 28. i 29. avgust, odnosno 2.990 dinara za 30. avgust, dok se cena karte i program za 31. avgust za sada nisu navedeni.Od ove godine, Beer Fest uvodi i fan pit, za koji će karte iznositi po 2.990 dinara za prvo veče, 3.490 dinara za drugo veče i 4.990 za treće festivalsko veče. Edited 14 hours ago14 hr by Milosh76
2 hours ago2 hr 9 hours ago, Shan Jan said:Odavno to nije beer fest.Jos od kada je sa Kalemegdana premeten na Usce.