Hamlet Strašni Posted February 25 Posted February 25 Just now, Milosh76 said: Milenkovic bese? Ма не. Бојан Бован. Миленковић је нестао у процепима времена још одавно. Његово склањање је фацилитовао (тм) Ђилас, да би довео Шапића
Milosh76 Posted February 25 Posted February 25 (edited) Milenkovic mi je komsija, razdvajaju nas 2 ili 3 sprata Osim ako se nije preselio u medjuvremenu, nisam ga video neko vreme. Edited February 25 by Milosh76
Hamlet Strašni Posted February 25 Posted February 25 Just now, Milosh76 said: On mi je komsija, razdvajaju nas 2 ili 3 sprata Osim ako se nije preselio u medjuvremenu, nisam ga video neko vreme. Мислио сам нестао у смислу политике... 1 5
DR. KUMALO Posted March 5 Posted March 5 na inicijativu ravnogorca u spido gaćicama, savka menja ime u bulevar kralja aleksandra I karađorđevića. pored već postojećeg bulevara kralja aleksandra, i bulevara kneza aleksandra karađorđevića, kukala majka poštarima i glovo vozačima.. 4
bejzbolka Posted March 5 Posted March 5 Alo, kakve su ovo NAORUŽANE parapolicijske snage, ko je ovo dozvolio? 2 1
le petit nicolas Posted March 5 Posted March 5 sve su zbrkali s tim aleksandrima. sad sam se zbunila zbog kumalovog posta i otisla da proverim: ulica mi se zove po a. obrenovicu! pojma nisam imala. poz 1
bejzbolka Posted March 5 Posted March 5 6 minutes ago, bejzbolka said: Alo, kakve su ovo NAORUŽANE parapolicijske snage, ko je ovo dozvolio? Ipak nemaju oružje, sad čitam. U svakom slučaju ovakav video nadzor ne deluje prijatno.
le petit nicolas Posted March 5 Posted March 5 stvarno mislis da to radi? primecujem da je gradonacelnik sapic jedan esteta. glavna mu je briga kako ce biti obojena i isarana razna gradska vozila. ceo spot je da se u sjaju prikaze dzip i djindjuve od natpisa, traka, grbova. eno, kukaju u visnjickoj banji, ne smeju nocu ni busom ni peske, mlate ih neprepoznata lica neprepoznatim sipkama. poz
bejzbolka Posted March 5 Posted March 5 1 hour ago, le petit nicolas said: stvarno mislis da to radi? primecujem da je gradonacelnik sapic jedan esteta. glavna mu je briga kako ce biti obojena i isarana razna gradska vozila. ceo spot je da se u sjaju prikaze dzip i djindjuve od natpisa, traka, grbova. eno, kukaju u visnjickoj banji, ne smeju nocu ni busom ni peske, mlate ih neprepoznata lica neprepoznatim sipkama. poz Iskreno, voleo bih da ne radi.
jms_uk Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel vam stigao Infostan racun? Stoji u eSanducetu od 1.-og u mesecu. Ili pitas za papirni?
Sokrat Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel vam stigao Infostan racun? Jeste 1
Recommended Posts