Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
Just now, Milosh76 said:

Milenkovic  bese?

Ма не. Бојан Бован. Миленковић је нестао у процепима времена још одавно. Његово склањање је фацилитовао (тм) Ђилас, да би довео Шапића

Posted (edited)

Milenkovic mi je komsija, razdvajaju nas 2 ili 3 sprata :D  Osim ako se nije preselio u medjuvremenu, nisam ga video neko vreme.

Edited by Milosh76
Posted

Jel fin čovek, jel se javi

Posted
Just now, Milosh76 said:

On mi je komsija, razdvajaju nas 2 ili 3 sprata :D  Osim ako se nije preselio u medjuvremenu, nisam ga video neko vreme.

Мислио сам нестао у смислу политике...

• +1 1
  • Haha 5
  • 2 weeks later...
Posted

na inicijativu ravnogorca u spido gaćicama, savka menja ime u bulevar kralja aleksandra I karađorđevića. pored već postojećeg bulevara kralja aleksandra, i bulevara kneza aleksandra karađorđevića, kukala majka poštarima i glovo vozačima..

• Haha 4
Posted

Alo, kakve su ovo NAORUŽANE parapolicijske snage, ko je ovo dozvolio?

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted

sve su zbrkali s tim aleksandrima. sad sam se zbunila zbog kumalovog posta i otisla da proverim: ulica mi se zove po a. obrenovicu! pojma nisam imala.

poz

• +1 1
Posted
6 minutes ago, bejzbolka said:

Alo, kakve su ovo NAORUŽANE parapolicijske snage, ko je ovo dozvolio?

Ipak nemaju oružje, sad čitam. U svakom slučaju ovakav video nadzor ne deluje prijatno.

Posted

stvarno mislis da to radi? :D

primecujem da je gradonacelnik sapic jedan esteta. glavna mu je briga kako ce biti obojena i isarana razna gradska vozila. ceo spot je da se u sjaju prikaze dzip i djindjuve od natpisa, traka, grbova.

eno, kukaju u visnjickoj banji, ne smeju nocu ni busom ni peske, mlate ih neprepoznata lica neprepoznatim sipkama.

poz

Posted
1 hour ago, le petit nicolas said:

stvarno mislis da to radi? :D

primecujem da je gradonacelnik sapic jedan esteta. glavna mu je briga kako ce biti obojena i isarana razna gradska vozila. ceo spot je da se u sjaju prikaze dzip i djindjuve od natpisa, traka, grbova.

eno, kukaju u visnjickoj banji, ne smeju nocu ni busom ni peske, mlate ih neprepoznata lica neprepoznatim sipkama.

poz

Iskreno, voleo bih da ne radi.

Posted

Jel vam stigao Infostan racun?

Posted
3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Stoji u eSanducetu od 1.-og u mesecu.

Ili pitas za papirni?

Posted
17 minutes ago, Jimmy Kowalski said: