Jump to content

Dokumentarci

Featured Replies

auh, sad odgledalahttp://www.youtube.com/watch?v=eVAzioPSKm4

ima neki dokumentarac o žukovu?

ima neki dokumentarac o žukovu?
the-act-of-killing-actu.jpgJezivo, iskreno, autenticno. Dokumentarac koji prati aktere iz 65/66 i pokolja komunista u Indoneziji, sada uparvo ti gangsteri snimaju igrani film o tim zlodelima. Vrhunac ludosti je paramilitrana jedinica koja ima legitimet recimo redovne policije i dan danas (pricao sam nesto sa drugarom koji je prosle godine bio na Baliju, ali da sve to ima ovakve razemere iskreno nisam imao pojma) .
  • Author
220px-Searching-for-sugar-man--poster.jpgFUCK ME! ko ovo nije gledao odmah da downloaduje, to je naredjenje!
  • Author
220px-Searching-for-sugar-man--poster.jpgFUCK ME! ko ovo nije gledao odmah da downloaduje, to je naredjenje!
da kvoutujem post za svaki slucaj ako se neko zajebo i nije me shvatio ozbiljno.

Ja mislim da nema ko to nije još gledao, ali i drugi put nije na odmet... I peti... I sto dvajes osmi... Idealno je jednom mesečno npr.

@ kojotUpravo odgledao, neverovatna prica. Sussex record me podseti na josh jednu upropashcenu karijeru, Bill Whiters, a vezano za to i dokumentarac Still Billbill.jpg

FUCK ME! to je naredjenje!
:naughty:
Veoma dobar. Interesantno je to kako nastaju neki lokalni selebritiji, odnosno, kako sticaj okolnosti učini jednog umetnika popularnim u jednoj državi dok ga u drugoj niko ne konstatuje. Mislim da smo slično uočili i kada smo pisali o video klub filmovima za vreme sankcija. Neke filmove koji su ovde bili popularni smo proglašavali planetarnim hitovima, iako to nisu bili.
Mislim da smo slično uočili i kada smo pisali o video klub filmovima za vreme sankcija. Neke filmove koji su ovde bili popularni smo proglašavali planetarnim hitovima, iako to nisu bili.
ima li boljeg primera od slotera nika :fantom:

kaze internet da je bio poznat i po australiji i da je isao na turneje sa midnight oil osamdesetih. znaci, nije bas sve iskreno prikazao dokumentarac, ali sjajna prica bez obzira.