Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dokumentarci

Featured Replies

• Author
:lolol: spamuju te prodavci reklama?
ne :naughty:odgledao WM3, meni svi dokumentarci o tom slucaju zanimljivi jos od prvog paradise lost. sada je tema iscrpljenja, jedino da uhapse hobsa.
  • Replies 2.3k
  • Views 303.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poslednjih dana gledam stare dokumentarce u produkciji nekadašnjeg Sutjeska filma. (Koji uspem da nadjem sa spiska)

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Pravo vreme za Summer of Soul    

• Mrs. Robinson Dokumentarac o Mary Robinson, prvoj ženi koja je bila predsednik Republike Irske. Ona priča o svom privatnom i profesionalnom životu, u vremenu i društvu koje se toliko razlikuje od da

Posted Images

"Searching for Sugar Man" - režija, muzika, itd, sve je fenomenalno, ali priča... priča je potpuno neverovatna. Mislim da je bolje da ne istražujete o čemu se radi, više ćete uživati u filmu.

Ima li nasih titlova?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

"Searching for Sugar Man" - režija, muzika, itd, sve je fenomenalno, ali priča... priča je potpuno neverovatna. Mislim da je bolje da ne istražujete o čemu se radi, više ćete uživati u filmu.
znao sam za njegovu muziku ali nisam znao za priču. dobar film.maločas pogledao Whore's Glory. odličan film o prostituciji u 3 različite države, u gradovima Bangleadeša, Tajlanda i Meksika. nemam pojma na koji način je autor uspeo da uđe na te lokacije i još sve to snimi. sve preporuke.whores_glory_12002003_ps_1_s-high.jpg
Bully8e372797ad61e52462328f1e47c652fe75e2e3d77b91b01a.jpgNe mogu dovoljno da naglasim važnost ovog filma! Poslednji put kada sam se ovako osećao (slomljeno i besno) posle odgledanog dokumentarca je bilo kada sam pogledao Waiting For 'Superman'

Nakon završetka "7 veličanstvenih" potseti me neko na "Men Who Swim", bio na festivalu pre dve godine.Odličan, zabavan, pozitivan i neočekivan kraj. http://www.imdb.com/title/tt1687891/Men_Who_Swim_web_medium.jpg

ne :naughty:odgledao WM3, meni svi dokumentarci o tom slucaju zanimljivi jos od prvog paradise lost. sada je tema iscrpljenja, jedino da uhapse hobsa.
dobar.ovako može da se napravi film o kosheenu na drugom exitu :D

I ja odgledao WM3.Kakav koktel nesposobnosti, marifetluka, politikantstva i zlocinstva. Sekspir ne bi smislio nesto mnogo tragicnije.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Nakon završetka "7 veličanstvenih" potseti me neko na "Men Who Swim", bio na festivalu pre dve godine.Odličan, zabavan, pozitivan i neočekivan kraj. http://www.imdb.com/title/tt1687891/Men_Who_Swim_web_medium.jpg
ahahaha kul!!! :lol: a italijanski radio voditelj sto je bio khm direktan

Odgledao Šugar Mena, malo je reći fenomenalno.

waste_land_ver21.jpgBio juče na studiu B "Waste Land" o sakupljačima smeća na deponiji u Riju.Predsednik udruženja sakupljača (onaj mrtvi Mara gore), čita knjige koje nalazi na đubrištu i sada je jedan od boraca za prava radnika, a neki ga vide kao budućeg predsednika Brazila.Kada se to desi, kačićemo na "Celebrity drool"

tiao-santos.jpg

khm khm, o sakupljačima materijala za reciklažu.odličan film prepun emocija o ljudima koji žive i rade na najvećoj deponiji na svetu - Jardim Gramacho, o umetničkom projektu u koji je neke od njih ubacio umetnik Vik Muniz, o ljudskoj snazi i reciklaži ljudskog života.Jardim+Gramacho+7.jpg
Cinema_Komunisto.jpgromanticno, sentimentalno, nostalgicnojednom recju, JADNO!

Šta? Nije ti se dopao?

Ni najmanje i uopste mi nije jasno oko cega se podigla tolika frka i cemu to masovno obozavanje. Aj da se sve ovo desava tamo neke 80-te, kada su ljudi jos uvek zagrejani za takvu budalastinu i za tako ocajnu propagandu i ekploataciju, kad su im glave jos uvek u oblacima, a noge otisnute od zemlje, ali danas, ne, definitivno ne razumem.Meni je osnovni problem sa filmom to sto se ovde ponovo velica drzava, najstrasnije. I umesto da se takvi autori, filmski stvaraoci, stide svoje poslusnicke proslosti i jasno kazu: Jebiga, mi smo takvi, oportunisti, partijski kadrovi, ako hocete oprostite, ako ne, mi se izvinjavamo sto smo privatizovali umetnicke polje i sto smo radili po nalogu - naredjenje, izvrsenje. Ali, ne takvi likovi dupe bi prodali da svoje neideje realizuju i jos se njima tako gordo ponose. Takvi likovi izazivaju simpatije, a za jednog Ziku Pavlovica i dalje skoro niko ne zna.