Кристофер Лумумбо Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 spamuju te prodavci reklama?ne :naughty:odgledao WM3, meni svi dokumentarci o tom slucaju zanimljivi jos od prvog paradise lost. sada je tema iscrpljenja, jedino da uhapse hobsa.
Jontra_Volta Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 "Searching for Sugar Man" - režija, muzika, itd, sve je fenomenalno, ali priča... priča je potpuno neverovatna. Mislim da je bolje da ne istražujete o čemu se radi, više ćete uživati u filmu.
Moća Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ima li nasih titlova?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
maheem Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 "Searching for Sugar Man" - režija, muzika, itd, sve je fenomenalno, ali priča... priča je potpuno neverovatna. Mislim da je bolje da ne istražujete o čemu se radi, više ćete uživati u filmu.znao sam za njegovu muziku ali nisam znao za priču. dobar film.maločas pogledao Whore's Glory. odličan film o prostituciji u 3 različite države, u gradovima Bangleadeša, Tajlanda i Meksika. nemam pojma na koji način je autor uspeo da uđe na te lokacije i još sve to snimi. sve preporuke.
Molder Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 BullyNe mogu dovoljno da naglasim važnost ovog filma! Poslednji put kada sam se ovako osećao (slomljeno i besno) posle odgledanog dokumentarca je bilo kada sam pogledao Waiting For 'Superman'
Tihajeza Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nakon završetka "7 veličanstvenih" potseti me neko na "Men Who Swim", bio na festivalu pre dve godine.Odličan, zabavan, pozitivan i neočekivan kraj. http://www.imdb.com/title/tt1687891/
Ravanelli Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ne :naughty:odgledao WM3, meni svi dokumentarci o tom slucaju zanimljivi jos od prvog paradise lost. sada je tema iscrpljenja, jedino da uhapse hobsa.dobar.ovako može da se napravi film o kosheenu na drugom exitu :D
Prospero Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 I ja odgledao WM3.Kakav koktel nesposobnosti, marifetluka, politikantstva i zlocinstva. Sekspir ne bi smislio nesto mnogo tragicnije.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
ivy Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nakon završetka "7 veličanstvenih" potseti me neko na "Men Who Swim", bio na festivalu pre dve godine.Odličan, zabavan, pozitivan i neočekivan kraj. http://www.imdb.com/title/tt1687891/ahahaha kul!!! a italijanski radio voditelj sto je bio khm direktan
Mil@n Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Odgledao Šugar Mena, malo je reći fenomenalno.
maheem Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Bio juče na studiu B "Waste Land" o sakupljačima smeća na deponiji u Riju.Predsednik udruženja sakupljača (onaj mrtvi Mara gore), čita knjige koje nalazi na đubrištu i sada je jedan od boraca za prava radnika, a neki ga vide kao budućeg predsednika Brazila.Kada se to desi, kačićemo na "Celebrity drool" khm khm, o sakupljačima materijala za reciklažu.odličan film prepun emocija o ljudima koji žive i rade na najvećoj deponiji na svetu - Jardim Gramacho, o umetničkom projektu u koji je neke od njih ubacio umetnik Vik Muniz, o ljudskoj snazi i reciklaži ljudskog života.
Takeshi Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HQoOfiLz1G4odlican!
ultra plasticni Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 romanticno, sentimentalno, nostalgicnojednom recju, JADNO!
ultra plasticni Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ni najmanje i uopste mi nije jasno oko cega se podigla tolika frka i cemu to masovno obozavanje. Aj da se sve ovo desava tamo neke 80-te, kada su ljudi jos uvek zagrejani za takvu budalastinu i za tako ocajnu propagandu i ekploataciju, kad su im glave jos uvek u oblacima, a noge otisnute od zemlje, ali danas, ne, definitivno ne razumem.Meni je osnovni problem sa filmom to sto se ovde ponovo velica drzava, najstrasnije. I umesto da se takvi autori, filmski stvaraoci, stide svoje poslusnicke proslosti i jasno kazu: Jebiga, mi smo takvi, oportunisti, partijski kadrovi, ako hocete oprostite, ako ne, mi se izvinjavamo sto smo privatizovali umetnicke polje i sto smo radili po nalogu - naredjenje, izvrsenje. Ali, ne takvi likovi dupe bi prodali da svoje neideje realizuju i jos se njima tako gordo ponose. Takvi likovi izazivaju simpatije, a za jednog Ziku Pavlovica i dalje skoro niko ne zna.
Recommended Posts