Moća Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Po 100ti put znam engleski ali ne cujem dobro tako da je gledanje bez titlova za mene nemoguća misija.
scab Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 da li je neko gledao neke od nominovanih, excluding sugar man? upravo se skida 5 broken cameras...5 Broken CamerasThe GatekeepersHow to Survive a PlagueThe Invisible WarSearching for Sugar Man
crtamOrasi Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Gledao Cinema Komunisto :o Iako se ne govori o ne znam cemu, vec o dosta poznatim stvarima sa kojima sam bio upoznat, ipak me je nekoliko detalja jako iznenadilo i skoro rasplakalo. Odlican, ali odlican!
morgana Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 (edited) Gledao Cinema Komunisto :o Iako se ne govori o ne znam cemu, vec o dosta poznatim stvarima sa kojima sam bio upoznat, ipak me je nekoliko detalja jako iznenadilo i skoro rasplakalo. Odlican, ali odlican!jel moze da se nadje na torentima?forum rapidserbia umro :o Edited January 13, 2013 by morgana
Pokojni Ruxin Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Pošto niko drugi ne prijavljuje - izašao screener za West of Memphis pre neki dan. Ja kao čekam eng titlove, ali polako gubim strpljenje jer mi se gleda jako jako veoma, a ko zna da li će se bilo kakvi titlovi i pojaviti pre nego li izađe neka zvaničnija verzija.
Pokojni Ruxin Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Pun ti pm izgleda - The member kojot cannot receive any new messages
hefestus Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 The riviera a history of pictures.http://www.bbc.co.uk/programmes/b01pwtvfNije lose.
scab Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Side by side - i pored odličnih momenata, ipak prilično razočaravajuće imajući u obzir temu i goste. ja krivim keanua reevesa!
mlatko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pun ti pm izgleda - The member kojot cannot receive any new messages spamuju te prodavci reklama?
Recommended Posts