Jump to content

Dokumentarci

Featured Replies

sasvim pristojan film. najzanimljiviji su likovi/dela poljoprivrednika sa raznih delova planete.nepotrebno je naglasavanje potrebe za ravnopravnoscu polova, najavljivanje nadolazeceg matrijarhata, i zemlja je zenskog roda, itd. zanimljivije bi bilo da je film posetio i prosirene eko-komune kojima doprinose ljudi drugih zanimanja, posebno iz oblasti tehnickih nauka.Solutions locales pour un désordre global

odgledao once upon a time in norway. jako zanimljivo. nikad me pomenuta scena muzički nije zanimala ali da je intrigantno - jeste. onaj plavi osnivač mayhema je dosta trezveno i jasno govorio, mada mi je njegov osvrt na ubistvo koje je počino faust dosta nejasan. uglavnom, sviđa mi se što se svelo na društvene uloge, dokazivanje, (ne)prihvatanje bez previše drobljenja o teističkom satanizmmu, odinizmu i ostalom mlaćenju. jako dobra priča u kojoj je moguće mrzeti ojstena, ali pomalo žaliti kad se vidi kako je skončao. sa druge strane, priča o peleu je baš tužna. e onda se pojavi onaj crni lik gotivac koji kaže kako su voleli da gledaju snuffove pa gledaocu bude krivo što nisu svi pomrli.preporuka.

• Author
Probao da kupim ovo al' ne nadjoh. Ima li neka dobra dusa da udijeli linak na prajvt?
ma sranje, ne vredi gledati. vidimo se u citulji je remek delo za ovo.

Edited by kojot

ma sranje, ne vredi gledati. vidimo se u citulji je remek delo za ovo.
+1

:(dajte onda neki bolji gangsteraj.Kupio ovih dana sve 30 for 30, da odgledam na miru bez Ijespienovih reklama i kretenskih prevoda sa Arene.

• Author
:(dajte onda neki bolji gangsteraj.Kupio ovih dana sve 30 for 30, da odgledam na miru bez Ijespienovih reklama i kretenskih prevoda sa Arene.
sta te konkretno zanima? jesi gledao cocaine cowboys?

Edited by kojot

Nisam. Zanima me gore citirani ili nesto slicno, ne znam, ne pratim scenu.

• Author
Nisam. Zanima me gore citirani ili nesto slicno, ne znam, ne pratim scenu.
gledaj ovo sto sam ti preporucio, veruj mi da vredi. posle mozes da pogledas i drugi deo. kasnije cemo naci jos nesto :Dako te zanimaju americke bande onda imas i vrhunski dokumentarac o cripsima i bloodsima.

Edited by kojot

RIP Chris Marker :(

• 2 weeks later...

gledala sam sinoć prve tri epizode dokumentarne serije 'jugoslavija država za jedno stoljeće'. koliko su dosadni, nenormalni i neobjektivni, mnogo je zabavno. gledao neko?

Jiro Dreams of Sushi, masterpis11162913_det.jpg

Jiro Dreams of Sushi, masterpis11162913_det.jpg
sjajna tema i fascinantni ljudi, ali mi žao što režiser nije neki bolji zanatlija...