prima Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 sasvim pristojan film. najzanimljiviji su likovi/dela poljoprivrednika sa raznih delova planete.nepotrebno je naglasavanje potrebe za ravnopravnoscu polova, najavljivanje nadolazeceg matrijarhata, i zemlja je zenskog roda, itd. zanimljivije bi bilo da je film posetio i prosirene eko-komune kojima doprinose ljudi drugih zanimanja, posebno iz oblasti tehnickih nauka.Solutions locales pour un désordre global
Ryan Franco Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 odgledao once upon a time in norway. jako zanimljivo. nikad me pomenuta scena muzički nije zanimala ali da je intrigantno - jeste. onaj plavi osnivač mayhema je dosta trezveno i jasno govorio, mada mi je njegov osvrt na ubistvo koje je počino faust dosta nejasan. uglavnom, sviđa mi se što se svelo na društvene uloge, dokazivanje, (ne)prihvatanje bez previše drobljenja o teističkom satanizmmu, odinizmu i ostalom mlaćenju. jako dobra priča u kojoj je moguće mrzeti ojstena, ali pomalo žaliti kad se vidi kako je skončao. sa druge strane, priča o peleu je baš tužna. e onda se pojavi onaj crni lik gotivac koji kaže kako su voleli da gledaju snuffove pa gledaocu bude krivo što nisu svi pomrli.preporuka.
Feindouno Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 The mysterious Russian Mob is possibly more infamous and feared than the Italian Mafia or the Japanese Yakuza. We were first enlightened to some of the traditions of this most nefarious organization in David Cronenberg's Eastern Promises. Now, Russian-Israeli filmmaker Alexander Gentelev offers us some intimate firsthand accounts of these "Thieves By Law," an enlightening and entertainment doc with equal parts shock value and ironic humour.http://www.youtube.com/watch?v=1eixjRLlvtk Probao da kupim ovo al' ne nadjoh. Ima li neka dobra dusa da udijeli linak na prajvt?
Кристофер Лумумбо Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 (edited) Probao da kupim ovo al' ne nadjoh. Ima li neka dobra dusa da udijeli linak na prajvt?ma sranje, ne vredi gledati. vidimo se u citulji je remek delo za ovo. Edited July 22, 2012 by kojot
Utvara Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ma sranje, ne vredi gledati. vidimo se u citulji je remek delo za ovo.+1
Feindouno Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 :(dajte onda neki bolji gangsteraj.Kupio ovih dana sve 30 for 30, da odgledam na miru bez Ijespienovih reklama i kretenskih prevoda sa Arene.
Кристофер Лумумбо Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 (edited) :(dajte onda neki bolji gangsteraj.Kupio ovih dana sve 30 for 30, da odgledam na miru bez Ijespienovih reklama i kretenskih prevoda sa Arene.sta te konkretno zanima? jesi gledao cocaine cowboys? Edited July 22, 2012 by kojot
Feindouno Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nisam. Zanima me gore citirani ili nesto slicno, ne znam, ne pratim scenu.
Кристофер Лумумбо Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 (edited) Nisam. Zanima me gore citirani ili nesto slicno, ne znam, ne pratim scenu.gledaj ovo sto sam ti preporucio, veruj mi da vredi. posle mozes da pogledas i drugi deo. kasnije cemo naci jos nesto :Dako te zanimaju americke bande onda imas i vrhunski dokumentarac o cripsima i bloodsima. Edited July 23, 2012 by kojot
kgmr Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 gledala sam sinoć prve tri epizode dokumentarne serije 'jugoslavija država za jedno stoljeće'. koliko su dosadni, nenormalni i neobjektivni, mnogo je zabavno. gledao neko?
scab Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jiro Dreams of Sushi, masterpissjajna tema i fascinantni ljudi, ali mi žao što režiser nije neki bolji zanatlija...
Jolly Roger Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Happy People: A Year In The Taigahttp://www.youtube.com/watch?v=xiGo6Dy9eso Happy People: A Year in the Taiga is a 2010 documentary film directed by Dmitry Vasyukov and produced by Werner Herzog. The film depicts the life of the people in the village of Bakhtin along the Yenisei River in Siberian Taiga.Odličan.
Recommended Posts