scab Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tales from the Script - prilicno lose sklepan dokumentarac koji mi je ipak bio zanimljiv zbog sjajnih scenarista i njihov inside view na filmsku industriju...
esdy_11192 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ARCHITECTURE AND POWER / Architectura si puterea (1993) Fin rumunski dokumentarac o tome kako je u sustini unisten (arhitektonski i urbanisticki) Bukurest i ostali rumunski gradovi. Ja sam skinuo film gde je naracija na engleskom. Zakljucak je da smo imali srece sto nismo imali jednog Chausheskua.
Кристофер Лумумбо Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 izasao paradise lost 3, a svi cute. kupio sam ga potpuno legalno na megauploadu, jos uvek ga nisam pogledao.
prima Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) sigurno bilo ali wubdeux de la vaguehocu opet a i gledala sa portugalskim subom Edited February 5, 2012 by prima
Lopata Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_t803MZZXVEGMO i zloupotrebe
James Marshall Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Paradise Lost 3 odličan, ali prvi dio je nenadjebiv. Mislim da je čak i fora gledati ga u tom krš kvalitetu, da se dodatno osjeti čar tog "Arkansaaa" devedesetih
Nevernik Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dobar. Kao i White Darkness.Steta sto potencijal Richarda Stanleya nikad nije iskoriscen.Solidan. Zanimljiv jer se pojavljuju razni likovi iz nastavaka i producenti.Karpenter prica cele 74 sekunde.
nemoderisani Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Svi dokumentarci Adama Curtisa koje sam do sada gledao su sjajni, The Living Dead, The Century of the Self, The Power of Nightmares, It Felt Like A Kiss, All Watched Over By Machines of Loving Grace i iznad svih The Trap — What Happened to our Dream of Freedom.Sve preporuke.
Krampa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jel ko gledoSurviving Progressimal g dje da se kupi?
John Coltrane Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-dAV_TWcYIYDanas u poluvremenu Premier lige naletim na CNN-u na ovo, odlicno uradjeno do pocetka 70tih i prvog crnca u ENG repki pa sve do Suarez vs Evra epopeje.
Jolly Roger Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.Ko je ovo voleo, nek pogleda...Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
Recommended Posts