January 6, 201213 yr Tales from the Script - prilicno lose sklepan dokumentarac koji mi je ipak bio zanimljiv zbog sjajnih scenarista i njihov inside view na filmsku industriju...
January 7, 201213 yr ARCHITECTURE AND POWER / Architectura si puterea (1993) Fin rumunski dokumentarac o tome kako je u sustini unisten (arhitektonski i urbanisticki) Bukurest i ostali rumunski gradovi. Ja sam skinuo film gde je naracija na engleskom. Zakljucak je da smo imali srece sto nismo imali jednog Chausheskua.
January 20, 201213 yr Author izasao paradise lost 3, a svi cute. kupio sam ga potpuno legalno na megauploadu, jos uvek ga nisam pogledao.
February 5, 201213 yr sigurno bilo ali wubdeux de la vaguehocu opet a i gledala sa portugalskim subom Edited February 5, 201213 yr by prima
February 14, 201213 yr Paradise Lost 3 odličan, ali prvi dio je nenadjebiv. Mislim da je čak i fora gledati ga u tom krš kvalitetu, da se dodatno osjeti čar tog "Arkansaaa" devedesetih
February 16, 201213 yr Dobar. Kao i White Darkness.Steta sto potencijal Richarda Stanleya nikad nije iskoriscen.Solidan. Zanimljiv jer se pojavljuju razni likovi iz nastavaka i producenti.Karpenter prica cele 74 sekunde.
February 19, 201213 yr Svi dokumentarci Adama Curtisa koje sam do sada gledao su sjajni, The Living Dead, The Century of the Self, The Power of Nightmares, It Felt Like A Kiss, All Watched Over By Machines of Loving Grace i iznad svih The Trap — What Happened to our Dream of Freedom.Sve preporuke.
February 25, 201213 yr http://www.youtube.com/watch?v=-dAV_TWcYIYDanas u poluvremenu Premier lige naletim na CNN-u na ovo, odlicno uradjeno do pocetka 70tih i prvog crnca u ENG repki pa sve do Suarez vs Evra epopeje.
February 28, 201213 yr One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.Ko je ovo voleo, nek pogleda...Never Sleep Again: The Elm Street Legacy