James Marshall Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 ja završio neki dan onaj Vietnam War Kena Barnsa, jebem ti, bilo mi žao kad se završio serijal kao kad se završila "The Wire" serija. Ono bih mogao da gledam svakih par mjeseci komotno. Plus saundtrek, jbg, sve stvari na kojima sam odrastao. Ne postoji način dovoljno adekvatan da izrazi koliko preporučujem. Potpis na sve što su kolege prije mene napisale na temu ovog remek djela.
Mil@n Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Da, meni izašao na netflixu, i bukvalno razmišljam ponovo da ga šacnem. Masterpiece.
Lancia Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 5 minutes ago, James Marshall said: ja završio neki dan onaj Vietnam War Kena Barnsa, jebem ti, bilo mi žao kad se završio serijal kao kad se završila "The Wire" serija. Ono bih mogao da gledam svakih par mjeseci komotno. Plus saundtrek, jbg, sve stvari na kojima sam odrastao. Ne postoji način dovoljno adekvatan da izrazi koliko preporučujem. Potpis na sve što su kolege prije mene napisale na temu ovog remek djela. Primljeno k znanju.
John Coltrane Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Last five years dok iz prosle godine o Bouviju. Odlican, imate na trafici™
Čutura Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (T)ERROR is the first documentary to place filmmakers on the ground during an active FBI counterterrorism sting operation. https://www.imdb.com/title/tt4370922/?ref_=fn_tt_tt_1 uvid u efbiajev war on terror...interesantno&poucno...
banecare1 Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 nasa kuma je bila asistent browdera u moskvi. nije joj bilo lako u danima napetosti i bezanije
jms_uk Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 5 hours ago, John Coltrane said: Jel gledao neko, kakav je? Bilo je na BBC pre mesec i po dana, ali propustih. Sad kupio, pa ce da se pogleda uskoro. Trejler def obecava...
beyoncé Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 ovogodišnji makedox je otvorio turski film kedi. pun maženja i predenja, snimljen iz perspektive mačaka (od kojih se jedna zove “psikopat” :D) u najlepšem gradu, savršen je film za zaljubljene u mačke i istanbul. ali ovo nije samo film za mačkoljupce, ovo je film i o ljudima i suživotu različitih bića, a to je nešto u šta bi svako trebalo da se zaljubi gledala sam i fenomenalni film borisa mitića in praise of notnhig, koji je u suštini kolaž snimaka iz 70 zemalja sveta, godinama sakupljanih od strane većeg broja snimatelja i propraćenih stihovima koji ništa ne govore, a sve kazuju. ponekada su stihovi komplementarni sa slikama, a povremeno potpuno suprotnog konteksta što samo dodatno pojačava efekat snimaka, i ta igra vizuelnog i verbalnog je genijalna kroz ceo film. narator je igi pop, a muziku su radili pascal comelade i tiger lillies. fantastičan film koji je bilo uživancija gledati (pogotovo zavaljen u lejzi begu pod zvezdano-oblačastim nebom) njemu je prethodio meni ultra zabavni kratki ruski film in between takes koji je kompilacija snimaka, ovog puta iz porodične arhive autora, koje je snimao njegov duhoviti otac (koji je, kako kaže sam autor, i ne znajući tako stekao profil DOP-a na imdb-u) večeras gledam turajlićke, a pre toga kratki film koji sam već gledala, o noći kada su desetine hiljade amerikanaca 1939. slavili dolazak nacista u madison square gardenu Spoiler
I*m with the pilots Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 1 hour ago, beyoncé said: ovogodišnji makedox je otvorio turski film kedi. pun maženja i predenja, snimljen iz perspektive mačaka (od kojih se jedna zove “psikopat” :D) u najlepšem gradu, savršen je film za zaljubljene u mačke i istanbul. ali ovo nije samo film za mačkoljupce, ovo je film i o ljudima i suživotu različitih bića, a to je nešto u šta bi svako trebalo da se zaljubi gledala sam i fenomenalni film borisa mitića in praise of notnhig, koji je u suštini kolaž snimaka iz 70 zemalja sveta, godinama sakupljanih od strane većeg broja snimatelja i propraćenih stihovima koji ništa ne govore, a sve kazuju. ponekada su stihovi komplementarni sa slikama, a povremeno potpuno suprotnog konteksta što samo dodatno pojačava efekat snimaka, i ta igra vizuelnog i verbalnog je genijalna kroz ceo film. narator je igi pop, a muziku su radili pascal comelade i tiger lillies. fantastičan film koji je bilo uživancija gledati (pogotovo zavaljen u lejzi begu pod zvezdano-oblačastim nebom) Super je Kedi, bas tako - lepa prica pre svega o tamosnjim ljudima i njihovom mikrokosmosu sa mackama a i Miticev novi, preporucih pre nekoliko meseci
beyoncé Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 legao mi je i ovaj prirodnjački o jednoj od poslednjih prastarih šuma u litvaniji https://www.imdb.com/title/tt7494128/ još faces, places i idem kući (ali ne zadugo, vraćam se za wooden shjips, camera, blanck mass (ex fuck buttons), repetitor...) još malo ambijenta Spoiler Spoiler s druge strane, vestanbul po danu odmara zbog bajrama i ulice inače prepune ljudi su prazne (bez brige, tata sve pazi)
Mil@n Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Ne pamtim kada sam ovoliko čekao neki dokumentarac. Ovo što je Alex Honold uradio meni je stvarno paranormalno i ne mogu da verujem da je neko u stanju da izvede tako nešto. Ukratko, free solo stilom (bez ikakvih zaštita, konopaca, sajli i sl) popeo se na El Kapitan, jedna od ako ne i najpoznatija stena za klajmbere visoka 900m. On je to popeo u leto prošle godine, ali se dokumentarac očekuje krajem septembra.
Krampa Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 On 19.8.2018. at 11:15, beyoncé said: gledala sam i fenomenalni film borisa mitića in praise of notnhig, koji je u suštini kolaž snimaka iz 70 zemalja sveta, godinama sakupljanih od strane većeg broja snimatelja i propraćenih stihovima koji ništa ne govore, a sve kazuju. ponekada su stihovi komplementarni sa slikama, a povremeno potpuno suprotnog konteksta što samo dodatno pojačava efekat snimaka, i ta igra vizuelnog i verbalnog je genijalna kroz ceo film. narator je igi pop, a muziku su radili pascal comelade i tiger lillies. fantastičan film koji je bilo uživancija gledati (pogotovo zavaljen u lejzi begu pod zvezdano-oblačastim nebom) Reveal hidden contents Gledao sam miticev film. Odličan
Recommended Posts