Jump to content
IGNORED

Najzaraznije pesme ikada

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

a od onih skroz iritantnih koje nikako da izadju iz glave: umbrella [ela ela], sweet escape [gwen stefani], hit me baby one more time [1 and only britney]

Edited by gervasius twinkleminkleson
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ordi

13

• Reaktor

13

• pt 2.0

11

• boshoku

10

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Aleksija, carice. :)edit: Što me podseti na

Edited by Pixie
Posted (edited)

Konkretno danas Turn Into You od Yeah Yeah Yeahs. A inace, random redosledom:Fit - Kao mackaMancinijev Pink PantherAir - Sexy BoyHasta Siempre Commandante, bilo cija izvedbaJoy Division - Love Will Tear Us ApartObojeni - Kad se neko necem dobrom nadaDarkwood dub - onaj tune iz KolotecineAl Bano - FelicitaLaibach - Life Is LifeKinks - Waterloo Sunset (ujedno i najdraza od navedenih)

Edited by Kampokei
Posted (edited)

lejdikilers, DA!nezavisno od moje volje on/off-irala mi u mozgu nedeljama. je li neko pomenuo blister in the sun? edit edita: jeste gonzo, ali nema veze...

Edited by PointTaken
Posted

I'ma get, get, get, get, you drunk,Get you love drunk off my hump.My hump, my hump, my hump, my hump, my hump,My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. Check it out.

Posted (edited)

sve češće mi se mota po glavi: when I'm sixty-four

Edited by djordje geprat
Posted

Pevao sam u sebi Closer jedno mesec dana kad je izašlo:Bilo je nešto slično s ovom Blok Partijom od letos:

Posted (edited)
The Pretenders - Don't Get Me Wronghttp://www.youtube.com/watch?v=b-LA2j-P_lIJos kad bi neko moroncinu naucio kako da insertuje you tube klipove...
trebaš u "Insert Youtube" da ubaciš samo ono što ide posle znaka jednakosti. dakle, za pretenders samo ubaci b-LA2j-P_lI i onda će da šljaka.edit: kad sam već tu Edited by MocaVukotic