Jump to content

Najzaraznije pesme ikada

Featured Replies

i one and only

The Chills - Heavenly pop hit (na youtube ima samo live izvedba novijeg datuma, totalna antipropaganda te pesme)

Daddy Cool said:
The Chills - Heavenly pop hit (na youtube ima samo live izvedba novijeg datuma, totalna antipropaganda te pesme)
stara kuko, znas koliko sam jurio taj spot (made famous by Braca Karaklajic) ali nema :(taj lajv je brutalan - sramota me bila da gledamako nista, bar sam uspeo da nadjem mp3.kakva hitcina!!! :wub:

la, la, la, la, la, la, la la everybody's going to the party have a real good time...mi je ostajalo u usima po pola danaedit: embedding disabled by request <_< edit2: black eyed peas i "shut up, shut up shut up..."

Edited by mei

Glorfindel said:
E moj Sasa, od Novih Fosila.
I bila je obrada od Duck-a angry.gif Uf, kako me je nervirala.

The Clash - Rock The CasbahU2 - In the name of loveMadonna - Holiday...

djordje geprat said:
meni se čini da je postojala verzija gde su topić i bončina pevali u duetu. a pesma, pa što ona nije makedonska himna. ku'ćeš bolje.
yu rock legende, zivi album. na njemu jos indexi, tocak bend, yu grupa i korni grupa, ako se ne varam.

^WORD

assück said:
stara kuko, znas koliko sam jurio taj spot (made famous by Braca Karaklajic) ali nema :(
:unsure:http://www.spike.com/video/chills-heavenly-pop/2792358edit: stvarno je prezarazna :D

Edited by McCabe

gosh darn!!!!jel se zna kako se ako uopste moze, skida sa ovoga?