September 8, 200915 yr The Chills - Heavenly pop hit (na youtube ima samo live izvedba novijeg datuma, totalna antipropaganda te pesme)
September 8, 200915 yr Daddy Cool said: The Chills - Heavenly pop hit (na youtube ima samo live izvedba novijeg datuma, totalna antipropaganda te pesme)stara kuko, znas koliko sam jurio taj spot (made famous by Braca Karaklajic) ali nema :(taj lajv je brutalan - sramota me bila da gledamako nista, bar sam uspeo da nadjem mp3.kakva hitcina!!!
September 8, 200915 yr la, la, la, la, la, la, la la everybody's going to the party have a real good time...mi je ostajalo u usima po pola danaedit: embedding disabled by request <_< edit2: black eyed peas i "shut up, shut up shut up..." Edited September 8, 200915 yr by mei
September 8, 200915 yr Glorfindel said: E moj Sasa, od Novih Fosila.I bila je obrada od Duck-a Uf, kako me je nervirala.
September 8, 200915 yr djordje geprat said: meni se čini da je postojala verzija gde su topić i bončina pevali u duetu. a pesma, pa što ona nije makedonska himna. ku'ćeš bolje.yu rock legende, zivi album. na njemu jos indexi, tocak bend, yu grupa i korni grupa, ako se ne varam.
September 8, 200915 yr assück said: stara kuko, znas koliko sam jurio taj spot (made famous by Braca Karaklajic) ali nema :( http://www.spike.com/video/chills-heavenly-pop/2792358edit: stvarno je prezarazna :D Edited September 8, 200915 yr by McCabe