Daddy Cool Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 The Chills - Heavenly pop hit (na youtube ima samo live izvedba novijeg datuma, totalna antipropaganda te pesme)
assück Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 The Chills - Heavenly pop hit (na youtube ima samo live izvedba novijeg datuma, totalna antipropaganda te pesme)stara kuko, znas koliko sam jurio taj spot (made famous by Braca Karaklajic) ali nema :(taj lajv je brutalan - sramota me bila da gledamako nista, bar sam uspeo da nadjem mp3.kakva hitcina!!!
mei Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 (edited) la, la, la, la, la, la, la la everybody's going to the party have a real good time...mi je ostajalo u usima po pola danaedit: embedding disabled by request <_< edit2: black eyed peas i "shut up, shut up shut up..." Edited September 8, 2009 by mei
salerokada Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 E moj Sasa, od Novih Fosila.I bila je obrada od Duck-a Uf, kako me je nervirala.
MarlaSinger Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 The Clash - Rock The CasbahU2 - In the name of loveMadonna - Holiday...
Papovac Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 meni se čini da je postojala verzija gde su topić i bončina pevali u duetu. a pesma, pa što ona nije makedonska himna. ku'ćeš bolje.yu rock legende, zivi album. na njemu jos indexi, tocak bend, yu grupa i korni grupa, ako se ne varam.
Ryan Franco Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 (edited) stara kuko, znas koliko sam jurio taj spot (made famous by Braca Karaklajic) ali nema :( http://www.spike.com/video/chills-heavenly-pop/2792358edit: stvarno je prezarazna :D Edited September 8, 2009 by McCabe
assück Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 gosh darn!!!!jel se zna kako se ako uopste moze, skida sa ovoga?
Recommended Posts