halloween Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 (edited) Meni su prisilne muzičke misli redovna pojava nakon izlaska iz taksija, a nezaobilazni refreni su:Loverboy- Billy OceanYou're my heart you're my soul- Modern Talking Edited September 6, 2009 by halloween
pt 2.0 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 refren iz why does it always rain on me (travis)... da se to izbaci iz glave treba hiruski rez... why does it always rain on me is it because I lied when I was 17......
Killiana Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 zbog ove pesme sam sestru proklinjala sto je unela kejva nika u kucu. ---dodala bih boy george-a i carma cameleon, madonu -like a virgin i queen- you don't fool me.
Glorfindel Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Makarena, Lambada i E moj Sasa, od Novih Fosila. Od toga se nije moglo ziveti.
đorđe geprat Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Koliko sam samo kilometara izvozio sa ovom pesmom...meni se čini da je postojala verzija gde su topić i bončina pevali u duetu. a pesma, pa što ona nije makedonska himna. ku'ćeš bolje.
Luka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Makarena, Lambada i E moj Sasa, od Novih Fosila. Od toga se nije moglo ziveti.A, pa ako se ovde navode pesme od kojih se nije moglo živeti, pada mi na pamet i ovo:
Indy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 E i onaj chumbawamba thumb thumpin. Toga sam mogao lično da zadavim. Čak i sam naslov ovako napisan izaziva ospice.
Recommended Posts