Аврам Гојић Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 (edited) Razmisljam nesto, i rekoh da napravim svoju listu najzaraznijih pesama koje sam ikada cuo. Povod mi je bila Everlastova obrada "Folsom Prison Blues"-a, naravno, i cinjenica da je taj isti covek pravio i "Jump Around", pa stoga na mojoj listi obitava sa dve pesme.Koje su pesme uz koje bi iz groba ustali i kojih se, kada ih cujete, ne mozete otarasiti ceo dan? Pesme koje su toliko zabavne i catchy da se mogu svideti i malom detetu.Ajmo.Mungo Jerry, "In the Summertime"CCR, "Cotton Fields"Everlast, "Jump Around"House of Pain, "Folsom Prison Blues"Rob Zombie, "Dragula" (dobro ovo i nije za malu decu)bilo koji Cajun, "Alons a Lafayette" Edited September 5, 2009 by vasudeva418
cartman Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 The proclaimers - 500 miles Ni gluplje pesme ni vece zaraze :)
Аврам Гојић Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 The proclaimers - 500 miles Ni gluplje pesme ni vece zaraze :)znaci tako se to zove fala
henrik larsson Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 The Buggles - Video Killed the Radio Star.Sad kad sam zapisao ovde, neću zaboravljati ime benda.
Gonzo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 blister in the sun - violent femmes.model - kraftwerk.
harper lee Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jedne godine na bugarskom primorju svi su se bili navadili na nesto sto se zove "Nothing compares to you". Nisam mogao refren tog sranja godinama da isteram iz glave.Jebo vas topik. <_<
Ivo Petović Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 (edited) The Buggles - Video Killed the Radio Star.Ha, ha, kakav užas. Pre neki dan sam je čak i sanjao. Tačnije, pre neku noć, jel. Edited September 5, 2009 by Ivo Petović
Lancia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 The Buggles - Video Killed the Radio Star.Sad kad sam zapisao ovde, neću zaboravljati ime benda.evo i ja da se slozim. zajebata stvar.
Calavera Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 (edited) Podrzavam i dodajem:edit: bas ova verzija Edited September 5, 2009 by Calavera
Hippie Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja buvicinu pesmicu pevam u originalu.. kad god vidim neku lepu hranu...
MocaVukotic Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 europe - final countdowna-ha - take on me
Killiana Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja juce cula cigu u busu kako peva "mozda smo ja i ti... divlji i niciji, mozda nas je tuga... zauvek vezala". bilo mi smesno u pocetku... i izgledao je smoren.onda sam to pevala ceo dan jebeni i prestalo je biti smesno.i znam da je za reklamu... ali onu rama margarin pesmu sam mesec dana pevusila.al seticu se ja ovih... pravih, pa cu doci.
Recommended Posts