Jump to content
IGNORED

Najzaraznije pesme ikada

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Razmisljam nesto, i rekoh da napravim svoju listu najzaraznijih pesama koje sam ikada cuo. Povod mi je bila Everlastova obrada "Folsom Prison Blues"-a, naravno, i cinjenica da je taj isti covek pravio i "Jump Around", pa stoga na mojoj listi obitava sa dve pesme.Koje su pesme uz koje bi iz groba ustali i kojih se, kada ih cujete, ne mozete otarasiti ceo dan? Pesme koje su toliko zabavne i catchy da se mogu svideti i malom detetu.Ajmo.Mungo Jerry, "In the Summertime"CCR, "Cotton Fields"Everlast, "Jump Around"House of Pain, "Folsom Prison Blues"Rob Zombie, "Dragula" (dobro ovo i nije za malu decu)bilo koji Cajun, "Alons a Lafayette"

Edited by vasudeva418
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ordi

13

• Reaktor

13

• pt 2.0

11

• boshoku

10

Top Posters In This Topic

Posted

The proclaimers - 500 miles Ni gluplje pesme ni vece zaraze :)

Posted
The proclaimers - 500 miles Ni gluplje pesme ni vece zaraze :)
znaci tako se to zove :Hail: fala
Posted

The Buggles - Video Killed the Radio Star.Sad kad sam zapisao ovde, neću zaboravljati ime benda.

Posted

blister in the sun - violent femmes.model - kraftwerk.

Posted

Jedne godine na bugarskom primorju svi su se bili navadili na nesto sto se zove "Nothing compares to you". Nisam mogao refren tog sranja godinama da isteram iz glave.Jebo vas topik. <_<

Posted (edited)
The Buggles - Video Killed the Radio Star.
Ha, ha, kakav užas. Pre neki dan sam je čak i sanjao. Tačnije, pre neku noć, jel. Edited by Ivo Petović
Posted
The Buggles - Video Killed the Radio Star.Sad kad sam zapisao ovde, neću zaboravljati ime benda.
evo i ja da se slozim. zajebata stvar.
Posted (edited)
Podrzavam i dodajem:edit: bas ova verzija Edited by Calavera
Posted

ja buvicinu pesmicu pevam u originalu.. kad god vidim neku lepu hranu...

Posted

europe - final countdowna-ha - take on me

Posted

ja juce cula cigu u busu kako peva "mozda smo ja i ti... divlji i niciji, mozda nas je tuga... zauvek vezala". bilo mi smesno u pocetku... i izgledao je smoren.onda sam to pevala ceo dan jebeni i prestalo je biti smesno.i znam da je za reklamu... ali onu rama margarin pesmu sam mesec dana pevusila.al seticu se ja ovih... pravih, pa cu doci.