ultra plasticni Posted February 3 Posted February 3 jel za federaciju bih ne postoji portal za javni uvid u katastar bez registracije?
mire Posted February 9 Posted February 9 (edited) pitanje doneto je rešenje o novčanoj naknadi u restitucionom slučaju. Nismo u roku koji je naveden poslali račune za uplatu, da li to predstavlja neki problem ili može naknadno da se dostavi broj računa? ovo je kuckala moja draga, hvala unapred na odgovoru @Moća, na primer Edited February 9 by mire 1
BWA Posted February 9 Posted February 9 6 hours ago, mire said: pitanje doneto je rešenje o novčanoj naknadi u restitucionom slučaju. Nismo u roku koji je naveden poslali račune za uplatu, da li to predstavlja neki problem ili može naknadno da se dostavi broj računa? ovo je kuckala moja draga, hvala unapred na odgovoru @Moća, na primer Ne predstavlja nikakav problem u smislu da možeš izgubiti neko pravo. To je tehnika. 2
Moća Posted February 9 Posted February 9 6 hours ago, mire said: pitanje doneto je rešenje o novčanoj naknadi u restitucionom slučaju. Nismo u roku koji je naveden poslali račune za uplatu, da li to predstavlja neki problem ili može naknadno da se dostavi broj računa? ovo je kuckala moja draga, hvala unapred na odgovoru @Moća, na primer Odgovoreno vec. 1
mire Posted February 10 Posted February 10 18 hours ago, BWA said: Ne predstavlja nikakav problem u smislu da možeš izgubiti neko pravo. To je tehnika. može ukratko pojašnjenje tehnike, hvala
BWA Posted February 10 Posted February 10 59 minutes ago, mire said: može ukratko pojašnjenje tehnike, hvala Pošaljite račune kad stignete, sto prije to bolje. Obaveza države ostaje, dakle nije taj rok prekluzivan pa da izgubiš pravo na naknadu ako nisi poslao račun u ostavljenom roku. Taj rok je određen da se stranke malo uozbilje.
Recommended Posts