aram Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 (edited) fala, budem pogledo večeras :) de bre iste, ovo nešto moderno sve. u moje vreme bilo sve na žutom papiru, i imalo 4 strane Edited June 12, 2014 by aram
Sir Oliver Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ako je to ona ikonica desno dole, ni meni ne radi. Samo pregledam novine (ponesto procitam), tako da sam tek sad probao. Jel ranije radilo? dada..to..nem pojma zaista da li je moglo ranije.
Sir Oliver Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 A danas nije ni izašlo onlajn izdanjeza razliku od jučerašnjeg, koje beše apdejtovano..ono, baš sabajle.
Lezilebovich Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Čini mi se da je pominjan na ovoj temi Zoran Ajković Ajkula uhapšen u Crnoj Gori Ajković je uhapšen jer je za njim bila raspisana međunarodna poternica i navodno je pokušao da podmiti policajca da ga pusti. Protiv Ajkovića se vode pretkrivični postupci u Srbiji, ali ga i policije čak sedam evropskih zemalja već 12 godina ispituju. Sumnja se da je prodaju narkotika organizovao u Srbiji, Švajcarskoj, Austriji i Njemačkoj. Yelena: I've been undercover here for two years. Xander Cage: Two years? What was your plan? To let them die of old age?
Кристофер Лумумбо Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 jesi gledo zavet? cekam otvaranje andric grada
Sir Oliver Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Kude je ta Zvezda? http://www.mozzartsport.com/vesti/mica-na-turneji-fale-nam-dva-brzanjca-sa-zvezdu-da-se-tepamo/78450
fonTelefon Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 http://www.earthtraveling.com/10-most-beautiful-places-to-visit-this-summer-on-balkan-peninsula/
Sir Oliver Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Mačka S neku ženicu pod rukicu, zevam u zgradu od klupicu. A komšija s majicu "Kiss", tera mačku iz stan, pa ona bega preko sims. Ja kažem ovoj: Pazi sad mačka kad padne, kad iskrši ruku! S brata odo na buvljak, usput lidnusmo po rakijicu. Stadoše kola, ja gura, gura, i ete ti je ona mačka. Jedva ide! Sam rek'o mačka će padne, će iskrši ruku. Znao sam mačka će padne, će iskrši ruku. Sam rek'o mačka će padne, će iskrši ruku. I stvarno mačka pala, iskršila ruku. Gde li je gledala?!
Sir Oliver Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 (edited) Dragi Beograde, Nišu je izuzetno drago da ćeš uskoro biti na vodi. Zaista nam je drago, bez sarkazma. Međutim, moraš li zaista, dragi Beograde, da nam ovde, na sve siromašnijem jugu to nabijaš na nos? Moraš li da nas pozivaš da te "slavimo", dok je u Nišu velika nezaposlenost? Moramo li da se radujemo tvojoj ekspanziji dok je ovde prosečna plata (kod onih koji je primaju) manja od zvanične republičke, a svakako manja od prosečne plate kod tebe? Još jedan ovakav bilbord su tvoji finansijeri stavili kod NITEX-a. Ne znam da li si u toku, dragi Beograde, ali NITEX je doskora propadao. Kupio ih je Beneton, počelo je da se radi, a radnici se raduju što konačno primaju minimalac. Nemoj da me shvatiš pogrešno, ali stvarno bezobrazno deluje da ljude koji sa minimalcem ne znaju kako će do 1., ti pozivaš da te slave. U Nišu, pored tog Benetona, rade još svega par većih firmi, koje su ideal mnogih nezaposlenih, čak i za minimalac. Male firme se gase, jer ljudi nemaju para za ozbiljniju kupovinu. Kupuje se na komad. Broji se svaki dinar. Ne tako mali broj ljudi se oblači u second-hand shopovima. Ljudi beže odavde. Dragi Beograde, Niš umire. I to ne od starosti. Taman posla. Još smo mi mladi. Umire od duge i teške bolesti zvane "Beogradizacija". Ne pitaj kako to izgleda, ne bi ti to razumeo. Ali dobro. Šta je tu je. Izvući ćemo se nekako. Valjda. I nemoj, dragi Beograde, da ovo shvatiš kao neki napad na tebe. Ili ljubomoru na tvoj razvoj. Ili kao na poziv ili, još gore, kukanje za pomoć. Ne. Niš te samo moli, u ime svih svojih građana, da prestaneš sa natrljavanjem na nos kako se brzo razvijaš. Lepo je što se razvijaš, I treba. I želimo ti sve najbolje i svu sreću. Samo te molimo da ne tražiš od nas da te slavimo zbog toga. Toliko. S najvećim poštovanjem, Niš photo by Bojan Petkovic (Niš, kod kafane Stara Srbija) Edited June 30, 2014 by Sir Oliver
Аврам Гојић Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Dragi Nišu, Pogrešio si adresu. Srdačno, Beograd
Recommended Posts