Jump to content

Featured Replies

mošaaaaaaaaaaa

• Replies 770
  • Views 88.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meni sve liči na praksu davanja mrvica narodu, providno žrtvovanje sitnih riba umesto glavnih. Opet, kad čovek pogleda korumpiranost ovih malih što padaju, automatski se zapita koliko li je tek blata

• Radna oprema za 1. mart Veće Gradske opštine Medijana donelo je odluku da 1. mart bude proglašen Danom studenata na Medijani

Posted Images

Drage kolege forumaši, dragi lurkeri i ostali, predstavljam vam fotke slikane danas, oko 19 i 15 u izlogu jedne niške galerije:
Jel cena u eurima ili u domaćoj valuti .

Stvarno Adolf?Pa ne liči jebemu...

Jel postavio Syme to sto treba? :mellow:Proslo 23h

Adolf 42 nije slikao

Adolf?!!!
Ne znam! Ali sad konačno znamo šta da okačimo u veliku salu restorana Crystal Night!

Tjah... muda Konstantinova.

article-2032888-00DF545C000004B0-862_468x286.jpg
Jel cena u eurima ili u domaćoj valuti .
U rajhsmarkama, ofkors.

au jebote...pa dobro. nije loša fotka. priznajem

banksys-the-banality-of-the-banality-of-evil-for-better-out-than-in-1.jpg?w=930
w2gg9y.jpg

ne razumem :(

Bele sveće! Stvarno se taj Niš pokatoličio.Mora da se naš pravoslavni Đizus sada prevreće u grobu na nebu!http://www.juznevest...ranciju.sr.html490x370_zivi-krst.jpg
to nije nista cudno, nis ti ima najstariju katolicku crkvu u srbiji. zato papa i oce tamo.oni su ti stara mletacka ispostava. :s_u:

Naljutio se Manč na mene :lolol:Kako bre ovo vama nije skroz fenomenomenalno?!?Niška galerija prodaje kič pejzaže sa preporukom: nemačka umjetnost iz 1942!Samo fali mala Leni Rifenštal da maše sa jedne od onih planina.