stajebrebilo Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 ne znam kako bih ja nosio ovo. greota da budu toliko zatvorene farkama[emoji769]. mislim da za čizme i čizmice čovek mora biti visok, a ja sam malo viši od kauboja, koji je kepec. pošto je takvo što?Sta znam, meni je na farke super izgledalo, a inace su klasika... kupljeno juce u novootvorenom CCC u TC Big, serija Lasocki, to im je linija obuce od prirodne koze. Imaju do kraja meseca popust 20% zbog otvaranja. Inace kod njih kupujem vec par godina obucu, doduse u HU a za iste pare pa sam ustedeo ovom kupovinom. Cena je sa popustom cca 40 eur. Link to comment
nisam ja Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 u pa to džaba. će da čekiram. hvala. Link to comment
stajebrebilo Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 u pa to džaba. će da čekiram. hvala. Javi utiske [emoji41] Link to comment
Lancia Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 aj zovi na kaficu, kad ih kupis Link to comment
beta Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 i dalje se štrecaš na kožne fotelje kupila bih ih iz odma da nisu papreno skupe plus carina. a ubavke su moram da smislim kako da ih napravim. Link to comment
Indy Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Uz to može i ovaj novi HP kožni leptop, uklapa se. Link to comment
nezvanova Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 odlicne su stolice, samo sto su mi onako, za neke brozorasterujuce goste ili javne prostore... nisu mi za kuhinju, sama ne bih duze sedela u njima, mogu da posluze kao pomocne stolice u dnevnoj soobi... ali da su lepe - lepe su! (a bolje su mi one prve, sa kracim naslonom) Link to comment
Lancia Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 12 minutes ago, nezvanova said: odlicne su stolice, samo sto su mi onako, za neke brozorasterujuce goste ili javne prostore... nisu mi za kuhinju, sama ne bih duze sedela u njima, mogu da posluze kao pomocne stolice u dnevnoj soobi... ali da su lepe - lepe su! (a bolje su mi one prve, sa kracim naslonom) Sad si sve upropastila, nikad me nece pozvati na kaficu Link to comment
Bujodrag Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Fotelje su uvek bolje. Zbog seksa. Teško je izvodljiv u tim štrkljicama pa makar bile od najskupocenije kože životinja na ivici istrebljenja. Link to comment
beta Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 @nezvanova za dnevnu sobu su, isuviše su glomazne i niske za kuhinju ili trpezariju. što se tiče udobnosti, oni koji ih imaju kažu da su udobne. znači nisu sikteruše u kojima izdržiš pola sata na jedvite Jade. danas čitav dan mozgam kako da ih napravim. stolar bi mogao da napravi drveni ram a obućar da skroji i proštepa teleći boks. biće to moj vinter prodžekt. @Majo Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 gde bre ružno Link to comment
Caligula Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 (edited) ... i to sto kažeš, ovakav overdizajniran komad a opet sklopljen u kompaktnu stvar, jeste lepo. KaCam u kancelariji jos nešto na šta sam danas naleteo Edited November 3, 2018 by Caligula Link to comment
Recommended Posts