Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

ne znam kako bih ja nosio ovo. greota da budu toliko zatvorene farkama[emoji769]. 

mislim da za čizme i čizmice čovek mora biti visok, a ja sam malo viši od kauboja, koji je  kepec. 

pošto je takvo što?

Sta znam, meni je na farke super izgledalo, a inace su klasika... kupljeno juce u novootvorenom CCC u TC Big, serija Lasocki, to im je linija obuce od prirodne koze. Imaju do kraja meseca popust 20% zbog otvaranja. Inace kod njih kupujem vec par godina obucu, doduse u HU a za iste pare pa sam ustedeo ovom kupovinom. Cena je sa popustom cca 40 eur.
  • 1 month later...

odlicne su stolice, samo sto su mi onako,  za neke brozorasterujuce goste ili javne prostore... nisu mi za kuhinju, sama ne bih duze sedela u njima, mogu da posluze kao pomocne stolice u dnevnoj soobi... ali da su lepe - lepe su! (a bolje su mi one prve, sa kracim naslonom)

12 minutes ago, nezvanova said:

odlicne su stolice, samo sto su mi onako,  za neke brozorasterujuce goste ili javne prostore... nisu mi za kuhinju, sama ne bih duze sedela u njima, mogu da posluze kao pomocne stolice u dnevnoj soobi... ali da su lepe - lepe su! (a bolje su mi one prve, sa kracim naslonom)

Sad si sve upropastila, nikad me nece pozvati na kaficu :sad:

@nezvanova za dnevnu sobu su, isuviše su glomazne i niske za kuhinju ili trpezariju. što se tiče udobnosti, oni koji ih imaju kažu da su udobne. znači nisu sikteruše u kojima izdržiš pola sata na jedvite Jade. :)

danas čitav dan mozgam kako da ih napravim. stolar bi mogao da napravi drveni ram a obućar da skroji i proštepa teleći boks.:sleep:

biće to moj vinter prodžekt.

@Majo :violin: