September 27, 20186 yr Devojke, meni se čini da vi ne pijete dovoljno tecnosti da biste cenili slobodu lakog skidanja gaća?
September 27, 20186 yr 19 minutes ago, I*m with the pilots said: Devojke, meni se čini da vi ne pijete dovoljno tecnosti da biste cenili slobodu lakog skidanja gaća? morace da se razradi odredjena tehnika unosa+iznosa tekucina.
September 27, 20186 yr moš nosit pelene u tim baggy pantalama. neće se primeti ništa, a ni da spavaš u teretani. kacmo kod pelena. bila ona priča o saksijskom cveću kad sam nosio na useljenje. a pa tada 10mesečna beba (što živi u tom novo useljenom prostoru, jelte) je prerasla sve veličine pelena za bebe i počeli su joj kupovati za odrasle. true story
September 27, 20186 yr daj sliku bebea s necim pored, da mozemo da shvatimo meru i razmere a jos je u tom uzrastu bebeca glava najveca. pa koliku onda ima glavu! Edited September 27, 20186 yr by darling
September 28, 20186 yr jbt ja mislio vukela muško. [emoji1787][emoji1787]Takav je ugao, hoce kamera da zavara, ti to znas bolje od mene [emoji6]
September 28, 20186 yr ne znam kako bih ja nosio ovo. greota da budu toliko zatvorene farkama™. mislim da za čizme i čizmice čovek mora biti visok, a ja sam malo viši od kauboja, koji je kepec. pošto je takvo što? Edited September 28, 20186 yr by nisam ja
September 28, 20186 yr Ja cizme bas zato nikada ne nosim, izgledam u njima ko da mi je metar i dvajes, dakle skracuju me bar deset centina Edited September 28, 20186 yr by Caligula