Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

par žena iz okruženja je poludelo za ovim artiklom.944d7db78dafa8810f3aadf4233450f9.jpg

Posted

Mislim da je crmlja to uveliko kačila ali ona je naš sajko iz budućnosti.

Posted

nikad ja to ne bih nosila, tu se svaki cm viska na bokovima vidi

Posted

Šta te briga, ne vidi ti se lice pa zlobnici ne znaju ko je ta sa viškom na bokovima!

• 1 month later...
Posted (edited)

huh. portugalcicn_s_36_2677.jpg + iwc-portuguese-tourbillon-mystere-retrograde.jpg

Edited by Ravanelli
Posted

Ovaj prvi (Automatic) u braon-sivoj :wub: :WIWC_IW500106.jpgMislim da sam ovde (ili na "satovi") kacio i varijantu sa teget kazaljkama.

Posted (edited)

:drool:idem sad u kinu i kapiram uzeti kopiju, sa druge strane kapiram da je kopija jadnost imati, plus postoji opasnost da mi neko sasiječe ruku zbog 100€ljubav je lepa samo dok se čeka

Edited by Ravanelli
Posted
par žena iz okruženja je poludelo za ovim artiklom.944d7db78dafa8810f3aadf4233450f9.jpg
:lol: Baš je cmrlja stajl. :D
Posted
idem sad u kinu i kapiram uzeti kopiju, sa druge strane kapiram da je kopija jadnost imati, plus postoji opasnost da mi neko sasiječe ruku zbog 100€
100€?! ti bas be znas da se cenkas :D
Baš je cmrlja stajl. :D
nije, ja nikad nisam volela hvala ti bako modele.
Posted
spring2013look15.jpgUploaded with ImageShack.uscizme jesu malo cmrljaste, al 'aljince mnogo dobro /a gotovo sve u prolecnoj i letnjoj kolekciji sto radila phoebe philo, za celine.../
Posted
:isuse: ja gledam stolicu