Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

GORDANW.JPG:lol:
datamancer-steampunk-laptop-2nd-revision.jpgsteampunk.jpg
incredible_victorian_steampunk_comupter_and_workstation_1.jpg

par žena iz okruženja je poludelo za ovim artiklom.944d7db78dafa8810f3aadf4233450f9.jpg

verujem da su vec bile lude :fantom:

Mislim da je crmlja to uveliko kačila ali ona je naš sajko iz budućnosti.

nikad ja to ne bih nosila, tu se svaki cm viska na bokovima vidi

Šta te briga, ne vidi ti se lice pa zlobnici ne znaju ko je ta sa viškom na bokovima!

ima smisla! kupujem -_-

• 1 month later...

huh. portugalcicn_s_36_2677.jpg + iwc-portuguese-tourbillon-mystere-retrograde.jpg

Edited by Ravanelli

Ovaj prvi (Automatic) u braon-sivoj :wub: :WIWC_IW500106.jpgMislim da sam ovde (ili na "satovi") kacio i varijantu sa teget kazaljkama.

:drool:idem sad u kinu i kapiram uzeti kopiju, sa druge strane kapiram da je kopija jadnost imati, plus postoji opasnost da mi neko sasiječe ruku zbog 100€ljubav je lepa samo dok se čeka

Edited by Ravanelli

par žena iz okruženja je poludelo za ovim artiklom.944d7db78dafa8810f3aadf4233450f9.jpg
:lol: Baš je cmrlja stajl. :D
idem sad u kinu i kapiram uzeti kopiju, sa druge strane kapiram da je kopija jadnost imati, plus postoji opasnost da mi neko sasiječe ruku zbog 100€
100€?! ti bas be znas da se cenkas :D
Baš je cmrlja stajl. :D
nije, ja nikad nisam volela hvala ti bako modele.
spring2013look15.jpgUploaded with ImageShack.uscizme jesu malo cmrljaste, al 'aljince mnogo dobro /a gotovo sve u prolecnoj i letnjoj kolekciji sto radila phoebe philo, za celine.../
:isuse: ja gledam stolicu