Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted
Podvodni mp3 plejer. Apsolutni hit. Ja cu ga upoznati.http://www.speedo.co...beat_Flash.html
cekaj, bas ti je potrebno i u vodi? bem ga, ja se bas druzim sa muzikom i bolesno previse, ali veceg uzivanja od tisine u i na vodi nema.hipsteru -_-
Posted
uff kak bi mi dobro doso sad jedan vaki po ovom snegu od 9 inči :wub:
Predmeti obozavanja...
Posted

Ma na moru mi ne treba, tu je tisina nezamenljiva, ali kad idem pre ili posla da se isplivam u bazenu, gde i nije neka tisina, to je druga prica. Nema kakve sve sisteme motivacije ne izmisljam da bih odradio makar 1 km u bazenu, jer realno nije najuzbudljivija stvar na svetu.

• 1 month later...
Posted

Za 13-icu bih opušteno dao te pare. Beše imaju neki lokal u Nušićevoj?

Posted

Ima neki Srbijateks ili nesto slicno u Nusicevoj koji valja Galebovu robu ali je izbor slab, imaju samo mornarske majice.inace, nacuo sam nesto da KK Split i zvanicno treba da menja ime u Jugoplastika???

Posted

jebote stab dala da je imam... crna Ševi Novica SS iz '69te;1969chevynovass.jpg:wub:

Posted (edited)
+ toliko, minimum
Sad naso taki na netu, prodat za 10.000. Dobro, nije crn, ali je isti model. Mozda je ovaj malo picnutiji. A nisam ni siguran koliko volim (previse) picnute oldtajmere, ne bih da kupujem auto samo za gledanje. :) Edited by Indy
Posted

koj zna sta ima unutra za te pare..... dobro upakovana i ocuvana Ševica je minimum 20,000