Mil@n Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) kradi po kafićimaŠta misliš, odakle je ova jedna... :srbin:Nekada su ih delili u MC-ovima, msm, uz neke obroke i sl, valjda... Edited December 26, 2012 by Glas RazumaN
Dagmar Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Šta misliš, odakle je ova jedna... :srbin:Nekada su ih delili u MC-ovima, msm, uz neke obroke i sl, valjda...Ja imam 3-4 te ljubičaste. Našla u ormariću kad sam se uselila. Nisam ih nešto cenila do sada, ali kad vidim kakav su predmet obožavanja odjednom su mi nekako nice.
Mil@n Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ja imam 3-4 te ljubičaste. Našla u ormariću kad sam se uselila. Nisam ih nešto cenila do sada, ali kad vidim kakav su predmet obožavanja odjednom su mi nekako nice.
Ravanelli Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ne kontam te čaše. za početak su teške za pranje (zaglavi mi se šaka dinaroidska kada treba taj donji deo da dohvatim), a i estetika im je bugarski disko
Mil@n Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ne kontam te čaše. za početak su teške za pranje (zaglavi mi se šaka dinaroidska kada treba taj donji deo da dohvatim), a i estetika im je bugarski diskoNagovori Evi da ne konta ni ona, pa da joj otkupim po povoljnoj ceni...
ordi Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ja oćem ove. Imam jednu, ali nije u boji. :( te kokekole u boji su mnogo bre tanusne, slomila sam nekoliko.mozda imam jos koju, cu ti dam.
Valk Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Imam 3 ljubičaste, zelenu i roze. Sve iz Meka, nisu kradene.To tesno dno se jedva opere i to četkom za flaše.
InvisibleLight Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 +1 tj +3 raznobojne iz mek-a nekradenei jednu ovu special sedition:kradenu imam bas 'burence', sa oznakom kafea -MB- nakapano nekim bojenim voskom/sta li, sto je ukrao decko kad smo imali 17 godina i bili na pocetku vezejos je cuvam -_-
Mil@n Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 mozda imam jos koju, cu ti dam.Daj, daj, ali napiši ovde koje boje mi daješ, da drugi znaju koje oni mogu da mi poklone. :D
Frank Pembleton Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Kad smo kod casa po kaficima, Velike bavaria case su do jaja ukrao jednu ali je slomio....
assück Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Kad smo kod casa po kaficima, Velike bavaria case su do jaja ukrao jednu ali je slomio.... oteto-prokleto :D
Hippie Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 uff kak bi mi dobro doso sad jedan vaki po ovom snegu od 9 inči
Kampokei Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Podvodni mp3 plejer. Apsolutni hit. Ja cu ga upoznati.http://www.speedo.com/swimwear_products/swimming_equipment/aquabeat_flash/aquabeat_Flash.html
Recommended Posts