Ravanelli Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) tako je, u eurosalonu ima za soma ojra. na popustu su snizili za nekih 100€. pogledacu i to, jer ako je dovoljno blizu resava problem logistike i carine Edited November 18, 2012 by Ravanelli
Ravanelli Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) dupli Edited November 18, 2012 by Ravanelli
Caligula Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) ima neka kopija ovoga i barselone ali zaboravih gde, valjda neki eurosalon ili tako nestoEurosalon na sajmistu. Imaju svakakve kopije.Ja tamo nabavio ovo ispod svake cene u to vreme (sada vidim da idu i do 700E)... kopija je odlicna, inace original ide od par hiljada E navise, ne znam tacnu cenu a mrzi me da googlam. Stolicu je napravio Korbizije 1928 a serijski je proizvedena 1930 (mislim) Edited November 18, 2012 by CowBoy
zorglub Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 To je to.Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.
Ryan Franco Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 tako je, u eurosalonu ima za soma ojra. na popustu su snizili za nekih 100€. pogledacu i to, jer ako je dovoljno blizu resava problem logistike i carineimaš i u onom emuu u dušanovoj, na početku ulicehttp://emu.rs/klubfotelje.html
Caligula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.... procitah ovo i bas da ispratim sta je bilo - nije bilo nista. Cak se nije ni tebi obratio. Ovo je postalo jako nervozno mesto kada se i na ovoj temi dele psovke.
henrik larsson Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Indi ide po kafani, kači ramenom ljude, blene tuđim ribama u sise i čeka fajt.
Aion Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 imaš i u onom emuu u dušanovoj, na početku ulicehttp://emu.rs/klubfotelje.html Meni je ovo genijalno:http://emu.rs/obuvacicipela.htmlZnam da je jako korisno, ali naziv "mehanički obuvač cipela"!Hvala za link
Caligula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) @Larson: eh, to nisam video. Samo na moderaciji btw. i to sa dobrim razlogom.Ne radi se o Indiju no o jeziku™ Edited November 19, 2012 by CowBoy
Indy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.U pitanju je bila sala ("to je to", vrlo uobicajena ovih dana na forumu).Takodje, racunam Lanciju i diga u prijatelje (a znam da su i medjusobno, poznato sa foruma, molim), i malo sam ih zacikavao sto su se poceli takmiciti oko toga ko ima veci se bolje razume u satove. Plus je to bila prilika da malo podjebavam celu Hagijadu, koja je prilicno pocela da luta, posebno sa doprinosima onih koji su cas za Tileta, cas veliki Srbi, i tako.Nadam se da je sad jasno da nije bilo nista zlonamerno u pitanju? Super!Sto se tice tvog neprijateljskog nastupa, pretpostavljam da sam ti se ranije zamerio komentarima apropo toga ko ima i nema prava da komentarise teme koje govore o roditeljstvu. Bio sam u pravu, upravo primati kao ti pogube kontrolu kad su roditelji, i spremni su da ginu za najmanje dovodjenje u pitanje njihove roditeljske svemudrosti. Pusi kurast, jelda.
Indy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Indi ide po kafaniE moj ti, pa nije ovo kafana. Nisi, izgleda, uspeo da primetis.U tom i jeste ceo problem, ili sto bi ti rekao, "to je to".Pretpostavljam da ce vam noci ubuduce biti mnogo zanimljivije bez mog prisustva. Pa, uzivajte.
ivy Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Indi ide po kafani, kači ramenom ljude, blene tuđim ribama u sise i čeka fajt.+1
Recommended Posts