Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

U čemu je fora da to toliko košta?

tako je, u eurosalonu ima za soma ojra. na popustu su snizili za nekih 100€. pogledacu i to, jer ako je dovoljno blizu resava problem logistike i carine

Edited by Ravanelli

dupli

Edited by Ravanelli

Kaži?
To je to.
ima neka kopija ovoga i barselone ali zaboravih gde, valjda neki eurosalon ili tako nesto
Eurosalon na sajmistu. Imaju svakakve kopije.Ja tamo nabavio ovo ispod svake cene u to vreme (sada vidim da idu i do 700E)LC4_Villa_Church_amb_big.jpg... kopija je odlicna, inace original ide od par hiljada E navise, ne znam tacnu cenu a mrzi me da googlam. Stolicu je napravio Korbizije 1928 a serijski je proizvedena 1930 (mislim)

Edited by CowBoy

To je to.
Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.
tako je, u eurosalonu ima za soma ojra. na popustu su snizili za nekih 100€. pogledacu i to, jer ako je dovoljno blizu resava problem logistike i carine
imaš i u onom emuu u dušanovoj, na početku ulicehttp://emu.rs/klubfotelje.html
Pa reci, drkošu matori? Ideš redom po forumu, kenjaš po članovima, zalivaš po ppp-i - budi mudo i otvoreno oteraj sve u materinu ili se sam tamo nosi.
... procitah ovo i bas da ispratim sta je bilo - nije bilo nista. Cak se nije ni tebi obratio. Ovo je postalo jako nervozno mesto kada se i na ovoj temi dele psovke.

Indi ide po kafani, kači ramenom ljude, blene tuđim ribama u sise i čeka fajt.

imaš i u onom emuu u dušanovoj, na početku ulicehttp://emu.rs/klubfotelje.html
Meni je ovo genijalno:http://emu.rs/obuvacicipela.htmlZnam da je jako korisno, ali naziv "mehanički obuvač cipela"!Hvala za link

@Larson: eh, to nisam video. Samo na moderaciji btw. i to sa dobrim razlogom.Ne radi se o Indiju no o jeziku™

Edited by CowBoy

U pitanju je bila sala ("to je to", vrlo uobicajena ovih dana na forumu).Takodje, racunam Lanciju i diga u prijatelje (a znam da su i medjusobno, poznato sa foruma, molim), i malo sam ih zacikavao sto su se poceli takmiciti oko toga ko ima veci se bolje razume u satove. Plus je to bila prilika da malo podjebavam celu Hagijadu, koja je prilicno pocela da luta, posebno sa doprinosima onih koji su cas za Tileta, cas veliki Srbi, i tako.Nadam se da je sad jasno da nije bilo nista zlonamerno u pitanju? Super!Sto se tice tvog neprijateljskog nastupa, pretpostavljam da sam ti se ranije zamerio komentarima apropo toga ko ima i nema prava da komentarise teme koje govore o roditeljstvu. Bio sam u pravu, upravo primati kao ti pogube kontrolu kad su roditelji, i spremni su da ginu za najmanje dovodjenje u pitanje njihove roditeljske svemudrosti. Pusi kurast, jelda.
Indi ide po kafani
E moj ti, pa nije ovo kafana. Nisi, izgleda, uspeo da primetis.U tom i jeste ceo problem, ili sto bi ti rekao, "to je to".Pretpostavljam da ce vam noci ubuduce biti mnogo zanimljivije bez mog prisustva. Pa, uzivajte.

Jesil' otišao konačno s kloake?

Indi ide po kafani, kači ramenom ljude, blene tuđim ribama u sise i čeka fajt.
+1