Jump to content
IGNORED

Predmeti obožavanja

yolo

Recommended Posts

Posted

ma nemas ti pojma, po obicaju samo seruckas o stvarima seruckanja radi, jeep ima citizen scuba dive masinu i odlican je sat za one koji ne preferiraju dizajn prilikom ronjenja

Posted

evo jos jednog iskusnog hipster ronioca. verovatno se nada da smuva neku sirenu na 5m dubine.

Posted

mislim da je to zbog vetra koji duva u Beogradu. fajtovi diljem foruma

:fantom:

Posted
ok, sto posto sam nesto pogresno procitao, 'ma daj' i 'coveku je potreban kvalitet' je verovatno sofisticarana misao za bofl.
Jbg, obrni stranu unazad, nisam to rekao. Suunto, uz dedicated dive kompjutere, važi za jako pouzdano sokoćalo koje ti svašta nešto korisno računa i menja ti najmanje 3 do 4 kurca koja na ronjenje moraš da nosiš. Jeste, jebi me, meni je i estetika neki plus, pa mu preporučih to a ne npr. Scubapro Meridian. Zaista ne znam kakav je klavitet ovih satova koje ste ti i on okačili, al to je, koliko vidim, sat sa dubinomerom što je greota kupovati u eri kad su sokoćala postala vrlo pristupačna.
Posted
menja ti najmanje 3 do 4 kurca
Baš to mi treba :wub: Pošto je?
Posted
ma nemas ti pojma, po obicaju samo seruckas o stvarima seruckanja radi, jeep ima citizen scuba dive masinu i odlican je sat za one koji ne preferiraju dizajn prilikom ronjenja
Jel' jeftiniji od Citizen-ovih sa istim mehanizmom, i jel' mu garancija pokriva sve što i Citizen-u? Ozbiljno pitam.I daj se malo smiri s fiksacijom na ovog forumaša, meni bar nije problem da priznam da sam nešto lupio - video dva sata s imenom nekog dizajnera i marke automobila i zaključio ono što bi i svaki non-fanatic ljubitelj - da su u 99% slučajeva u pitanju cheapo Chineze mehanizmi inside, pride u ružnom telu. Moš' misliti povoda za izdrkavanje...
Nastavite, bolji ste od Hagijade.
Kaži?
Baš to mi treba :wub: Pošto je?
:lol:
Posted
Jel' jeftiniji od Citizen-ovih sa istim mehanizmom, i jel' mu garancija pokriva sve što i Citizen-u? Ozbiljno pitam.
po nalogu citizena 10% jeftiniji, garancija apsolutno ista 5 godina za mehanizam i 2 za baterije.
Posted

Onda je dobar izbor, mada je i dalje ružan. ^_^

Posted (edited)
Jbg, obrni stranu unazad, nisam to rekao. Suunto, uz dedicated dive kompjutere, važi za jako pouzdano sokoćalo koje ti svašta nešto korisno računa i menja ti najmanje 3 do 4 kurca koja na ronjenje moraš da nosiš. Jeste, jebi me, meni je i estetika neki plus, pa mu preporučih to a ne npr. Scubapro Meridian. Zaista ne znam kakav je klavitet ovih satova koje ste ti i on okačili, al to je, koliko vidim, sat sa dubinomerom što je greota kupovati u eri kad su sokoćala postala vrlo pristupačna.
Vidim da se dosta ispisalo na temu, pa da nabacim i ja nešto.Potpuno se slažem sa Digom kada su u pitanju Suunto proizvodi, koristih jedan neko vreme, i bio sam apsolutno zadovoljan.Onaj Chris Bentz je sat a ne diving computer, to što ima dubinomer i log mu je samo plus, posebno za nekog ko voli tu i tamo i bez full opreme da se baci malo dublje.Inače, uživo nije uopšte ovako kičast i sjajan, doduše ja sam uživo video verziju sa žutim a ne zlatnim elementima.edit - pogrešan link.Ovaj Suunto Elementum Aqua jeste sjajan, ali je malo (koliko videh kreće se oko 1000$) preskup za moj ukus.P.S. A onaj Jeep mi je nekako čudno lep, skoro kao:191hs1.jpg :D Edited by gotivac
Posted (edited)

to much want. razmišljam se uzeti matorcima za novaka ovo, pošto je ne mogu ubaciti u svoju gajbu, da se moji geni nekako baškare u ovomeeames_lounge_chair_by_mithrasz-d3dqcw9.jpg

Edited by Ravanelli
Posted

da, trebao sam napisati da gledam neke neoridjidji varijante koje najbolje oponasaju proizvodnju i materijale, a i to pravi dobru rupu u novcanim tokovima.

Posted

ima neka kopija ovoga i barselone ali zaboravih gde, valjda neki eurosalon ili tako nesto