nezvanova Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 diiiivne, zaista....mada, iskreno govoreci, to bi samo frhost mogao da iznese. tacnije, bregovic i host
bigvlada Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Ja imam takve, ali oker. Ovo je 46? Uvek imam problem da nađem odgovarajući broj, sve što mi se sviđa prave do 44.
Lancia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 diiiivne, zaista....mada, iskreno govoreci, to bi samo frhost mogao da iznese. tacnije, bregovic i host Ja imam takve, ali oker. Ovo je 46? Uvek imam problem da nađem odgovarajući broj, sve što mi se sviđa prave do 44.pravda za banacane!
Leia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 zelim ovu jaknu, da je duza bila bi idealna za beogradsku zimu.savrseno, bez te pufnice na vrh glave bi bilo nekako nepotpuno
copkillah Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Upravo, ovako može da deluje i zlokobno na prvi pogled, ali pufnica mu daje taj izdah olakšanja.
Lancia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Upravo, ovako može da deluje i zlokobno na prvi pogled, ali pufnica mu daje taj izdah olakšanja.prava si Ruska Jakic.
cmrlj Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 meni se svidja sto su na sve mislili, pa ima rupe za nos, usta i usi:))
Ryan Franco Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 ove fura rajan gosling u nikad nećete pogoditi kom filmu.
Indy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Upravo, ovako može da deluje i zlokobno na prvi pogled, ali pufnica mu daje taj izdah olakšanja.Samo treba da bude jarko crvene boje i premestena na nos. U protivnom bih prvo pucao. A mozda i sa pufnicom.
bigvlada Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ove fura rajan gosling u nikad nećete pogoditi kom filmu.Igra odžalara u novoj interpretaciji Meri Popins?
ljuttko Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja ovo žeeeelim http://www.dmusastore.com/p-4529-felice.aspx
Recommended Posts