November 7, 201212 yr diiiivne, zaista....mada, iskreno govoreci, to bi samo frhost mogao da iznese. tacnije, bregovic i host
November 8, 201212 yr Ja imam takve, ali oker. Ovo je 46? Uvek imam problem da nađem odgovarajući broj, sve što mi se sviđa prave do 44.
November 8, 201212 yr diiiivne, zaista....mada, iskreno govoreci, to bi samo frhost mogao da iznese. tacnije, bregovic i host Ja imam takve, ali oker. Ovo je 46? Uvek imam problem da nađem odgovarajući broj, sve što mi se sviđa prave do 44.pravda za banacane!
November 9, 201212 yr zelim ovu jaknu, da je duza bila bi idealna za beogradsku zimu.savrseno, bez te pufnice na vrh glave bi bilo nekako nepotpuno
November 9, 201212 yr Upravo, ovako može da deluje i zlokobno na prvi pogled, ali pufnica mu daje taj izdah olakšanja.
November 9, 201212 yr Upravo, ovako može da deluje i zlokobno na prvi pogled, ali pufnica mu daje taj izdah olakšanja.prava si Ruska Jakic.
November 9, 201212 yr Upravo, ovako može da deluje i zlokobno na prvi pogled, ali pufnica mu daje taj izdah olakšanja.Samo treba da bude jarko crvene boje i premestena na nos. U protivnom bih prvo pucao. A mozda i sa pufnicom.
November 10, 201212 yr ove fura rajan gosling u nikad nećete pogoditi kom filmu.Igra odžalara u novoj interpretaciji Meri Popins?