Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

torrenti

Featured Replies

piratebay opet cao?

• Replies 1.6k
  • Views 172k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eh druze Kowalski zar mislis da bi mi kukali da ima sta priblizno dobro...   Pocev od liste gde na mouse over imas screenshot, onda razlicite formate na istoj stranici, odlicne kategorije, m

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hvala za svaki film, pesmu, igricu, program   rip

• Hello guys, We would like to inform you that we have decided to shut down our site. The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complication

Posted Images

Edited by boshoku

pirate-bay_1452458c.jpgUp'n'runnin.

jel koristi neko tribler? if yes, da li tribler može da zameni uT?

u slicnim programima, a s'obzirom da ne koriste indexing service, verovatno lezi buducnost, ali odgovor je ne: jos uvek nije ni izbliza klasicnim torrent klijentima.

tako mi se i učinilo, privukla me "potpuna privatnost" jer bih hteo da ga instaliram na komp na poslu ali sam ukapirao da to nije baš to.

• 5 weeks later...

Ima li neko da je učlanjen na Zamundu da mi potvrdi da li tracker radi, pošto 3 dana ne mogu da mu pristupim, a i torenti koje sejem su zreli (crveni)?

Ima li neko da je učlanjen na Zamundu da mi potvrdi da li tracker radi, pošto 3 dana ne mogu da mu pristupim, a i torenti koje sejem su zreli (crveni)?
Sad sam probao. Ponasa se normalno ( Zamunda ).

zamunda radi.mogu da ti dam ključ za torrentday ,ako si u fazonu da seeduješ. za mene jedini tracker, već duže vreme, sa kojeg skidam. imaš čak i bonus poene, pa brzo bilduješ ratio. http://i46.tinypic.com/14wsjo3.jpgpusti pp...

Edited by madazulu

Je l ima veliki izbor fullHD filmova na torrentdayu?

25filmova x 80 strana bluray full (po strani)25filmova x 4689 strana 720p i 1080ptorrentday nije rutracker,ali može skoro sve da se nađe. a i uz male donacije možete da bustujete svoj ratio. normalno ako niste iz Srbije. (paypal sistem) :isuse:

Zvuci lepo, ako imas tih pozivnica i ako ti ne gubis nista preterano deljenjem istih, posalji meni jednu na pm.

+1 za torrentday, osim svega navedenog ima i opcija freeleech, 4623 strane po 25 torrenta od kojih su vecina raznorazni paketi shto filmova shto serija, po sezona u paketu..znaci ne mora da se seeduje i ne utice na ratio.

Što se zamunde tiče ovako:Probao s posla da se logujem, sve normalno radi, nisam banovan.Kući probao da isključim modem na 1/2 sata da dobijem (sbb) drugu IP adresu, ali sam se usrećio idobio drugu ali iz istog opsega 24.135.*.*. (do vikenda bio 178.148.*.*. i sve radilo cakum pakum).Počistio keš, kolačiće, probao sa drugim brauzerom, isključivao antivirus i firewall...Jedino da probam još par pruta da iniciram promenu IP dok ne dobijem neki drugi opseg.