boshoku Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 http://money.cnn.com/2012/10/02/technology/pirate-bay-down/iritantno, albeit ocekivano..
Prospero Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 jel koristi neko tribler? if yes, da li tribler može da zameni uT?
boshoku Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 u slicnim programima, a s'obzirom da ne koriste indexing service, verovatno lezi buducnost, ali odgovor je ne: jos uvek nije ni izbliza klasicnim torrent klijentima.
Prospero Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 tako mi se i učinilo, privukla me "potpuna privatnost" jer bih hteo da ga instaliram na komp na poslu ali sam ukapirao da to nije baš to.
ion Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ima li neko da je učlanjen na Zamundu da mi potvrdi da li tracker radi, pošto 3 dana ne mogu da mu pristupim, a i torenti koje sejem su zreli (crveni)?
Alec Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ima li neko da je učlanjen na Zamundu da mi potvrdi da li tracker radi, pošto 3 dana ne mogu da mu pristupim, a i torenti koje sejem su zreli (crveni)?Sad sam probao. Ponasa se normalno ( Zamunda ).
madazulu Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) zamunda radi.mogu da ti dam ključ za torrentday ,ako si u fazonu da seeduješ. za mene jedini tracker, već duže vreme, sa kojeg skidam. imaš čak i bonus poene, pa brzo bilduješ ratio. http://i46.tinypic.com/14wsjo3.jpgpusti pp... Edited November 6, 2012 by madazulu
goofs Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Je l ima veliki izbor fullHD filmova na torrentdayu?
madazulu Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 25filmova x 80 strana bluray full (po strani)25filmova x 4689 strana 720p i 1080ptorrentday nije rutracker,ali može skoro sve da se nađe. a i uz male donacije možete da bustujete svoj ratio. normalno ako niste iz Srbije. (paypal sistem)
goofs Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Zvuci lepo, ako imas tih pozivnica i ako ti ne gubis nista preterano deljenjem istih, posalji meni jednu na pm.
Čutura Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 +1 za torrentday, osim svega navedenog ima i opcija freeleech, 4623 strane po 25 torrenta od kojih su vecina raznorazni paketi shto filmova shto serija, po sezona u paketu..znaci ne mora da se seeduje i ne utice na ratio.
ion Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Što se zamunde tiče ovako:Probao s posla da se logujem, sve normalno radi, nisam banovan.Kući probao da isključim modem na 1/2 sata da dobijem (sbb) drugu IP adresu, ali sam se usrećio idobio drugu ali iz istog opsega 24.135.*.*. (do vikenda bio 178.148.*.*. i sve radilo cakum pakum).Počistio keš, kolačiće, probao sa drugim brauzerom, isključivao antivirus i firewall...Jedino da probam još par pruta da iniciram promenu IP dok ne dobijem neki drugi opseg.
Recommended Posts