Jump to content
IGNORED

torrenti

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)
Edited by boshoku
Posted

jel koristi neko tribler? if yes, da li tribler može da zameni uT?

Posted

u slicnim programima, a s'obzirom da ne koriste indexing service, verovatno lezi buducnost, ali odgovor je ne: jos uvek nije ni izbliza klasicnim torrent klijentima.

Posted

tako mi se i učinilo, privukla me "potpuna privatnost" jer bih hteo da ga instaliram na komp na poslu ali sam ukapirao da to nije baš to.

• 5 weeks later...
Posted

Ima li neko da je učlanjen na Zamundu da mi potvrdi da li tracker radi, pošto 3 dana ne mogu da mu pristupim, a i torenti koje sejem su zreli (crveni)?

Posted
Ima li neko da je učlanjen na Zamundu da mi potvrdi da li tracker radi, pošto 3 dana ne mogu da mu pristupim, a i torenti koje sejem su zreli (crveni)?
Sad sam probao. Ponasa se normalno ( Zamunda ).
Posted (edited)

zamunda radi.mogu da ti dam ključ za torrentday ,ako si u fazonu da seeduješ. za mene jedini tracker, već duže vreme, sa kojeg skidam. imaš čak i bonus poene, pa brzo bilduješ ratio. http://i46.tinypic.com/14wsjo3.jpgpusti pp...

Edited by madazulu
Posted

Je l ima veliki izbor fullHD filmova na torrentdayu?

Posted

25filmova x 80 strana bluray full (po strani)25filmova x 4689 strana 720p i 1080ptorrentday nije rutracker,ali može skoro sve da se nađe. a i uz male donacije možete da bustujete svoj ratio. normalno ako niste iz Srbije. (paypal sistem) :isuse:

Posted

Zvuci lepo, ako imas tih pozivnica i ako ti ne gubis nista preterano deljenjem istih, posalji meni jednu na pm.

Posted

+1 za torrentday, osim svega navedenog ima i opcija freeleech, 4623 strane po 25 torrenta od kojih su vecina raznorazni paketi shto filmova shto serija, po sezona u paketu..znaci ne mora da se seeduje i ne utice na ratio.

Posted

Što se zamunde tiče ovako:Probao s posla da se logujem, sve normalno radi, nisam banovan.Kući probao da isključim modem na 1/2 sata da dobijem (sbb) drugu IP adresu, ali sam se usrećio idobio drugu ali iz istog opsega 24.135.*.*. (do vikenda bio 178.148.*.*. i sve radilo cakum pakum).Počistio keš, kolačiće, probao sa drugim brauzerom, isključivao antivirus i firewall...Jedino da probam još par pruta da iniciram promenu IP dok ne dobijem neki drugi opseg.