Jump to content

torrenti

Featured Replies

@eyeU/L settings calculator088e7e053c.jpgSamo u prvo polje (slika) unesi svoj maksimalni UL i sve će ostalo da ti izračuna. Dobijene vrednosti ubaci u µT i to bi onda trebalo da fino fercera.

Jel neko od vas koristi RSS Feed funkciju?

Ja. Skidam cesto serije sa EZTV tako.

Jel koristi ovde neko privatne torrente? Nažalost je u nemačkoj blokiran demonoid već duže vreme pa tražim neke alternative :(

Jel koristi ovde neko privatne torrente? Nažalost je u nemačkoj blokiran demonoid već duže vreme pa tražim neke alternative :(
A šta skidaš što nema na piratebayu?
A šta skidaš što nema na piratebayu?
pitam čisto iz sigurnosnih razloga. Ne bi da se vrzmam po "javnim" sajtovima tipa TPB i sl :)
pitam čisto iz sigurnosnih razloga. Ne bi da se vrzmam po "javnim" sajtovima tipa TPB i sl :)
Nemaš razloga za brigu. Ljudi ostavljaju komentare pa u njima možeš da vidiš da li neko pokušava da podvali, ali se to zaista retko dešava. Za aktuelne serije najbolji je eztv.it, za ostalo opšte je tu piratebay. A i ne moraš da se jebavaš sa čuvanjem ratioa kao na zatvorenim. :)
  • Author
bate, daj jednu pozivnicu za demonoid :)

....

Edited by Далибор

bate, daj jednu pozivnicu za demonoid :)
Daj mail na pm.
Nije loša ideja koristiti zaštitu. Recimo, PeerBlock. Evo i detaljnog uputstva:http://www.youtube.com/watch?v=mTDs4FwBl4M

Crna Gora postaje pravna država:

Demonoid changes domain name from .me to .ph In early 2011, Demonoid changed its domain to a .me address, to avoid US government seizure.In July 2011, demonoid.me became the most popular .me web site.On 27th April 2012 Demonoid changed its domain to a .ph TLD.
Crna Gora postaje pravna država:
:D Pre će biti neko uvlačenje nego da postaje pravna država. A taman sam danas posle ko zna koliko vremena otišao na Demonoid po neku muziku i pitao se što ga nema.

šta se dešava sa pajrtbejom?prvo MU, pa svi ostali hosting sajtovi, a sada i pbdokle?:cry:

ddOs napad, izgleda korporacije preuzimaju piratske metode. ovo su novi momenti.

Edited by Marko M. Dabovic