Jolly Roger Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Legendarni TorrentLeech deli pozivnice preko IRC-a. Ako ne uspete nikako ne odustajte, treba biti uporan jer se pozivnice dele u talasima... .pozurite, ovo nikada ne traje dugo...TorrentLeech 2010 New Year Invite Giveaway Now On IRCTorrentLeech Invites Being Handed Out On IRC
Jolly Roger Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jel' to znači da će da me izbace ukoliko se ne pojavim tamo 4 nedelje?Ne izbacuju odmah ako me secanje ne vara, prvo ti "parkiraju" nalog sa mogucnoscu reaktivacije...
Roki Balboa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Tvoj torrent klijent izbrblja trackeru sve.I to se pamti na njihovom serveru?
Roger Sanchez Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 (edited) I to se pamti na njihovom serveru?Da. Server svakom korisniku dodijeli vlastiti i različit torrent file u kojem je pohranjen jedinstveni ID za tebe kao usera, tako nekako to radi. Taj ID tvoj klijent šalje svaki puta kad trackeru javlja koliko je skinuto .. ili si počeo sa seedom.edit: vidim da je torrentleech invite bonanza nažalost završila Edited January 2, 2010 by Roger Sanchez
Jolly Roger Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 (edited) vidim da je torrentleech invite bonanza nažalost završilaNe mora da znaci. Lako se moze desiti da se otvore ponovo u toku dana ili sutra... bar je tako bilo prethodnih godina...edit: Roki, nema na cemu... ;) Edited January 2, 2010 by Jolly Roger
ion Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Jel' to znači da će da me izbace ukoliko se ne pojavim tamo 4 nedelje?Neće ako odeš na svoj profil i parkiraš nalog.
Anonymous Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Neće ako odeš na svoj profil i parkiraš nalog.Hvala na informaciji, promakla mi je.
Roki Balboa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 I sta kao nece ovi sa rtt da me banuju zbog slabog ratia iako sidam 72 sata?
Jolly Roger Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 I sta kao nece ovi sa rtt da me banuju zbog slabog ratia iako sidam 72 sata?Ne, nece te banovati zbog no-hit-and-run pravila. Ovo ispod i dalje vazi:
mraki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jel ima jos neko pozivnicu za Demonoid ili bilo kakav drugi dobar torent?Nisam koristio torente od kad su ugasili Mininovu, i nemam pojma sta valja, sta da koristim...Probao ranije par drugih i uvek se vracao na Mininovu, a sad su mi izgleda sve te druge registarcije istekle...Help please :)
nebojsapetkovic Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pustio sam torrent download, dosao sam do 88 posto, pa bih sad da nastavim na drugom racunaru da li postoji mogucnost da prenesm download na drugi komp? Tipa prebacim torrent fajl i deo onog iz incomplete i to je to?
Alphons Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 da, to bi trebalo da bude to.kada budes ponovo pokrenuo .torrent fajl (na novom kompjuteru), on ce se ponasati kao da krece od nule i pitace te gde da sacuva fajl.ti onda samo selektuj preneti fajl, i on ce malo ucitavati, doci do 88% i nastaviti dalje.
Recommended Posts