nbg4ever Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Koliko vidim film je tek doziveo limited release u Americi, a UK tek sledi tako da ne verujem da ga ima u nekoj prihvatljivoj verziji na netu. Ovo po torentima je uglavnom fake. Na emule ima par verzija, ali mislim da je i tu mrka kapa (fejk, Trirov Antihrist,...)
Skyglider Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Imam 1 problem.Registrovao sam se pre izvesnog vremena na sport-scene.net, medjutim kada kliknem na neki torrent da bih ga skinuo, izbaci mi sledece: You can not download this torrent because it is not freeleech or bonus leech! Moze li mi neko reci u cemu je problem, i kako da ga resim, bi bih mu veoma zahvalan.
Zli Gli Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ako se dobro secam, moras u pocetku da skines par komada tih freeleech/bonusleech torenata a onda da drzis seed da bi nabio upload do ne znam koliko gigabajta (valjda bese 7).
Tresko Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Imam 1 problem.Registrovao sam se pre izvesnog vremena na sport-scene.net, medjutim kada kliknem na neki torrent da bih ga skinuo, izbaci mi sledece: You can not download this torrent because it is not freeleech or bonus leech! Moze li mi neko reci u cemu je problem, i kako da ga resim, bi bih mu veoma zahvalan.Imaš sajtove kao što je taj, koji ne dozvoljavaju hit&run download-e.Dakle, moraš da imaš izbalansiran download i upload, barem 1:1.Znači, za početak skini neki fajl koji je leech free ili bonus leech, gde se download ne računa, već samo upload. Budi seeder dok ne uploaduješ par GB. Onda, možeš da skidaš šta hoćeš sve dok ti je upload barem jednak download-u. Obično imaju neki merač koji automatski stoji kad se uloguješ.
Kelt Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 koji sada torrent site koristiti kada je otiša pirate bay?
Un-juice Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 koji sada torrent site koristiti kada je otiša pirate bay?gde je otisao?? ponekad ne moze da se otvori ali ja i dalje iskljucivo pirate bay koristim...
Anonymous Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mininova blog.Kada će konačno da proradi Demonoid, jel' neko načuo nešto o tome?
Idioteque Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 mininova ripWTF?! Vaistinu rip.Ja ostadoh na ip-u i eztv. :(
Roger Sanchez Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ah, slabo sam ih i posjećivao, ustvari samo kad bi eztv crko. Imam još ip, torrenthr, s nama je još i isohunt..
DarkAttraktor Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A druga polovica 2000ih je tako lepo pocela.. pa onda TorrentSpy-cao, pa Demonoid-cao, pa Pirate Bay presuda, pa Pirate Bay kupovina, pa evo sad Mininova-cao.. crna vremena indeed. Podsetimo se kako je to sve jos 2006 i 2007 optimisticno izgledalo i kako smo bili puni vere i nade u bolje sutra:Steal This Film ISteal This Film II
Recommended Posts