Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

torrenti

Featured Replies

Imate neku preporuku za skidanje muzike?

• Replies 1.6k
  • Views 172.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eh druze Kowalski zar mislis da bi mi kukali da ima sta priblizno dobro...   Pocev od liste gde na mouse over imas screenshot, onda razlicite formate na istoj stranici, odlicne kategorije, m

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

hvala za svaki film, pesmu, igricu, program   rip

• Hello guys, We would like to inform you that we have decided to shut down our site. The past 2 years have been very difficult for us - some of the people in our team died due to covid complication

Posted Images

Rutracker za torente.

Soulseek za P2P, meni je bolji čak i od Rutrackera.

monochrome.samidy.com

Može da se sluša online, može da se downloaduje, ima prilično muzike čak sam siguran da je dobar deo iz spotifajeve hakovane baze

Edited by Baldrick S.

2 hours ago, Baldrick S. said:

monochrome.samidy.com

Može da se sluša online, može da se downloaduje, ima prilično muzike čak sam siguran da je dobar deo iz spotifajeve hakovane baze

Na koju foru ovo postoji?

24 minutes ago, Engineer said:

Na koju foru ovo postoji?

Dok god su strimeri muzike/videa prealavi za pare, postojace nesto ovako kralj

Znam, ali ilegalna kolekcija koju možeš da preuzmeš na izvol'te, kako do sada nije ugašeno po tužbi sonija i wba? Gde im je ovaj server, u Somaliji?

Mislim da oni ne hostuju fajlove nego da samo skrapuju po internetu sta moze da se pronadje i kreiraju kolekciju preko hashova. Skoro je hakovan spotifaj i ne znam koliko terbajta, petabajta cega god muzike se vrti po netu. Na aninim arhivima (lol) je postavljeno samo 10% za slobodno skidanje, ostalo je nestalo bez traga. wink wink

Kakvog su kvaliteta fajlovi? Ima svasta za dopunu kolekcija

3 minutes ago, ultra plasticni said:

Kakvog su kvaliteta fajlovi? Ima svasta za dopunu kolekcija

Mislim da je dobar deo flac, moras da proveris

Fala Boldriče

3 minutes ago, ultra plasticni said:

Fala Boldriče

Imas u settings, pa audio pa namestis koji format downloada hoces. default je flac 24bita. Nema na cemu

• 2 weeks later...

Imam da ponudim 5 invajta za torrentday tracker koji je privatni i uglavnom se bavi generalnim stvarima: Muzika, serije, filmovi (nova izdanja, stara izdanja, 4k...), igre i sve ostalo sto treba prosecnom piratu. Tracker je privatni, sto znaci da samo clanovi imaju pristup. Ja samo njega koristim, iskljucivo vec 15 godina. Izdanja sa trafike su uvek solidna, virus free i sa puno seedera, cak i faljovi stari po 10-15 godina. Ono sto je malo nezgodno je da tracker ima prilicno cvrsta pravila oko hit and run, komentara i svega ostalo te ako osoba kojoj posaljem invite napravi sranje, dizvinete i leechuje ili bude banovan i ja mogu da snosim posledice. Neka od pravila su: Seed all torrents (inc. FreeLeech) to a ratio of 1:1 or 72 hours, Fail to seed more than 40 torrents for longer than 3 days (72 FULL HOURS) and the system will issue you a warning, After 3 warnings, your account will be put into Leecher status, To get out of Leecher Status, a donation is required, Access to the newest torrents is conditional on a good ratio! (See the FAQs for details.), All members are required to maintain a 0.3 ratio, otherwise your account will be under download restrictions (See FAQs for details), All members who wish to keep their accounts MUST log in once a month i jos njih 200. Ali u sustini je prilicno jednostavno: komjuniti je prilicno solidan, da se ostvari 1:1 ratio seed-a je uglavnom prosto, da se dodje do novih izdanja je potrebno recimo 20 dana. Kapiram da su ovde ozbiljni ljudi, a ne klinci koji h&r vide kao zajebanciju vec pirateriju kao otpor :P (site ima i iptv, koji je relativno solidan ali je za moj ukus prilicno skup - 10$ mesecno. Nisam affiliated niti imam nesto od invajtova ili toga sto pominjem iptv). Ako ste banovani sa trackera, pls nemojte da se javljate :) TD preporucuje gmail kao mail na koji mogu da posaljem poziv, jer vecina drugih flaguje pozive.

To je to. AKo ima zaintersovanih sibajte DM sa mailom pa vam saljem invite (ako vam je email povezan sa RL, no worries cos I dont care and I dont talk :P)

Edited by Baldrick S.

Ne kontam samo ovo za 1:1 ili 72 sata, naredna 72 sata od skidanja ili?

72hrs seedovanja u, čini mi se, 14 dana

ja sam uzeo invite prošli put, preporuke, odličan tracker, a sa mesec dana seedboxa možeš da nakrcaš ratio tako da ne brineš više o seedovanju uopšte