March 7Mar 7 monochrome.samidy.comMože da se sluša online, može da se downloaduje, ima prilično muzike čak sam siguran da je dobar deo iz spotifajeve hakovane baze Edited March 7Mar 7 by Baldrick S.
March 7Mar 7 1 hour ago, Frank Pembleton said:Imate neku preporuku za skidanje muzike?https://knaben.org/browse/1000000/1ovaj deo posecujem redovno:https://knaben.org/browse/1002048/1/bytes
March 7Mar 7 2 hours ago, Baldrick S. said:monochrome.samidy.comMože da se sluša online, može da se downloaduje, ima prilično muzike čak sam siguran da je dobar deo iz spotifajeve hakovane bazeNa koju foru ovo postoji?
March 7Mar 7 24 minutes ago, Engineer said:Na koju foru ovo postoji?Dok god su strimeri muzike/videa prealavi za pare, postojace nesto ovako
March 7Mar 7 Znam, ali ilegalna kolekcija koju možeš da preuzmeš na izvol'te, kako do sada nije ugašeno po tužbi sonija i wba? Gde im je ovaj server, u Somaliji?
March 7Mar 7 Mislim da oni ne hostuju fajlove nego da samo skrapuju po internetu sta moze da se pronadje i kreiraju kolekciju preko hashova. Skoro je hakovan spotifaj i ne znam koliko terbajta, petabajta cega god muzike se vrti po netu. Na aninim arhivima (lol) je postavljeno samo 10% za slobodno skidanje, ostalo je nestalo bez traga. wink wink
March 7Mar 7 3 minutes ago, ultra plasticni said:Kakvog su kvaliteta fajlovi? Ima svasta za dopunu kolekcijaMislim da je dobar deo flac, moras da proveris
March 7Mar 7 3 minutes ago, ultra plasticni said:Fala BoldričeImas u settings, pa audio pa namestis koji format downloada hoces. default je flac 24bita. Nema na cemu
March 20Mar 20 Imam da ponudim 5 invajta za torrentday tracker koji je privatni i uglavnom se bavi generalnim stvarima: Muzika, serije, filmovi (nova izdanja, stara izdanja, 4k...), igre i sve ostalo sto treba prosecnom piratu. Tracker je privatni, sto znaci da samo clanovi imaju pristup. Ja samo njega koristim, iskljucivo vec 15 godina. Izdanja sa trafike su uvek solidna, virus free i sa puno seedera, cak i faljovi stari po 10-15 godina. Ono sto je malo nezgodno je da tracker ima prilicno cvrsta pravila oko hit and run, komentara i svega ostalo te ako osoba kojoj posaljem invite napravi sranje, dizvinete i leechuje ili bude banovan i ja mogu da snosim posledice. Neka od pravila su: Seed all torrents (inc. FreeLeech) to a ratio of 1:1 or 72 hours, Fail to seed more than 40 torrents for longer than 3 days (72 FULL HOURS) and the system will issue you a warning, After 3 warnings, your account will be put into Leecher status, To get out of Leecher Status, a donation is required, Access to the newest torrents is conditional on a good ratio! (See the FAQs for details.), All members are required to maintain a 0.3 ratio, otherwise your account will be under download restrictions (See FAQs for details), All members who wish to keep their accounts MUST log in once a month i jos njih 200. Ali u sustini je prilicno jednostavno: komjuniti je prilicno solidan, da se ostvari 1:1 ratio seed-a je uglavnom prosto, da se dodje do novih izdanja je potrebno recimo 20 dana. Kapiram da su ovde ozbiljni ljudi, a ne klinci koji h&r vide kao zajebanciju vec pirateriju kao otpor :P (site ima i iptv, koji je relativno solidan ali je za moj ukus prilicno skup - 10$ mesecno. Nisam affiliated niti imam nesto od invajtova ili toga sto pominjem iptv). Ako ste banovani sa trackera, pls nemojte da se javljate :) TD preporucuje gmail kao mail na koji mogu da posaljem poziv, jer vecina drugih flaguje pozive. To je to. AKo ima zaintersovanih sibajte DM sa mailom pa vam saljem invite (ako vam je email povezan sa RL, no worries cos I dont care and I dont talk :P) Edited March 20Mar 20 by Baldrick S.
March 20Mar 20 72hrs seedovanja u, čini mi se, 14 danaja sam uzeo invite prošli put, preporuke, odličan tracker, a sa mesec dana seedboxa možeš da nakrcaš ratio tako da ne brineš više o seedovanju uopšte