Fakundo Sava Posted November 22 Posted November 22 Od tih opštemestaških najbolji mi je filelist ,ima svega i prelagan za održavanje ...za razliku od iptv ,torrentsleecha ... Mada poslednjih par godina slabo skidam bilo kakvu exotiku tako da većinu stvari nađem preko qbittorenta
goofs Posted November 22 Posted November 22 2 hours ago, Mil@n said: Mogu ti poslati za IP ali samo ako ćeš da budeš revnosan, al ozbiljno. Zahvaljujem, vec sam dobio ovaj jedan, a nemam neke potrebe za vise naloga Tehnicko pitanje, razmisljam da uzmem seedbox. Sad ja imam kupljentm torent na svom kompu, u teoriji ja bih to mogao da prebacim na seedbox FTPom, odande pokrenem "skidanje" istog torenta, on odradi onaj checksum i samo nastavi da seeduje. Hoce da radi to tako? Nisam nikad ranije koristio seedbox.
Baldrick S. Posted November 22 Posted November 22 11 minutes ago, goofs said: Zahvaljujem, vec sam dobio ovaj jedan, a nemam neke potrebe za vise naloga Tehnicko pitanje, razmisljam da uzmem seedbox. Sad ja imam kupljentm torent na svom kompu, u teoriji ja bih to mogao da prebacim na seedbox FTPom, odande pokrenem "skidanje" istog torenta, on odradi onaj checksum i samo nastavi da seeduje. Hoce da radi to tako? Nisam nikad ranije koristio seedbox. Trebalo bi da radi. Probaj sa jednim pa vidi. Torrenti koriste tvoj hash pa u sustini nije bitno odakle seedujes, samo da uradis recheck fajlova 1
FPLS Posted November 23 Posted November 23 9 hours ago, goofs said: Zahvaljujem, vec sam dobio ovaj jedan, a nemam neke potrebe za vise naloga Tehnicko pitanje, razmisljam da uzmem seedbox. Sad ja imam kupljentm torent na svom kompu, u teoriji ja bih to mogao da prebacim na seedbox FTPom, odande pokrenem "skidanje" istog torenta, on odradi onaj checksum i samo nastavi da seeduje. Hoce da radi to tako? Nisam nikad ranije koristio seedbox. Hoce, samo pre ubacivanja u seedbox prekini seedovanje na svom kompu. Mislim da istovremeno seedovanje (istog torenta) sa razlicitih mesta nije dozvoljeno na privatnim trackerima. 1
Recommended Posts