November 22, 2024Nov 22 Od tih opštemestaških najbolji mi je filelist ,ima svega i prelagan za održavanje ...za razliku od iptv ,torrentsleecha ... Mada poslednjih par godina slabo skidam bilo kakvu exotiku tako da većinu stvari nađem preko qbittorenta
November 22, 2024Nov 22 2 hours ago, Mil@n said: Mogu ti poslati za IP ali samo ako ćeš da budeš revnosan, al ozbiljno. Zahvaljujem, vec sam dobio ovaj jedan, a nemam neke potrebe za vise naloga Tehnicko pitanje, razmisljam da uzmem seedbox. Sad ja imam kupljentm torent na svom kompu, u teoriji ja bih to mogao da prebacim na seedbox FTPom, odande pokrenem "skidanje" istog torenta, on odradi onaj checksum i samo nastavi da seeduje. Hoce da radi to tako? Nisam nikad ranije koristio seedbox.
November 22, 2024Nov 22 11 minutes ago, goofs said: Zahvaljujem, vec sam dobio ovaj jedan, a nemam neke potrebe za vise naloga Tehnicko pitanje, razmisljam da uzmem seedbox. Sad ja imam kupljentm torent na svom kompu, u teoriji ja bih to mogao da prebacim na seedbox FTPom, odande pokrenem "skidanje" istog torenta, on odradi onaj checksum i samo nastavi da seeduje. Hoce da radi to tako? Nisam nikad ranije koristio seedbox. Trebalo bi da radi. Probaj sa jednim pa vidi. Torrenti koriste tvoj hash pa u sustini nije bitno odakle seedujes, samo da uradis recheck fajlova
November 23, 2024Nov 23 9 hours ago, goofs said: Zahvaljujem, vec sam dobio ovaj jedan, a nemam neke potrebe za vise naloga Tehnicko pitanje, razmisljam da uzmem seedbox. Sad ja imam kupljentm torent na svom kompu, u teoriji ja bih to mogao da prebacim na seedbox FTPom, odande pokrenem "skidanje" istog torenta, on odradi onaj checksum i samo nastavi da seeduje. Hoce da radi to tako? Nisam nikad ranije koristio seedbox. Hoce, samo pre ubacivanja u seedbox prekini seedovanje na svom kompu. Mislim da istovremeno seedovanje (istog torenta) sa razlicitih mesta nije dozvoljeno na privatnim trackerima.