Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1000 zašto 1000 zato

Featured Replies

te sive veverice su manje stidljive od crvenih, i poticu iz s. amerike.doneli ih u london poodavno, i sad su skroz proterale one crvene. mozes da ih hranis po londonskim parkovima opusteno, ponekad iz ruke.3181881909_34514d2b53.jpg3181887745_1a540db7b7.jpg

• 1 month later...
9329_290407865170_879030170_9041451_2558135_n.jpgU Srbiji mislim da nisam nikada video vevericu a ovde u USA svako malo malo izlecu na put.
  • 1 year later...

Ne znam gde da postavim pitanje, valjda moze ovde....... Dakle u glavi mi se vrte vec danima neke recenice, ovako nekako: "Smisao cemo spoznati naknadno, sve na kraju ima smisla. Daj mi ruku, odemo dalje" Da li neko zna odakle je to- iz pesme, filma...........?????????

i ja sam u hajd parku videla vevericu kako jede iz ruke nekoj ruskinji. po drugoj strani, sina jednog kolege je napala veverica u parku, morao je na vakcinaciju protiv besnila i tako to.

jel ovaj topic 1000 zasto & zato o vevericama ili 1000 zasto & zato overall? :unsure:

Parsonse, neki vojnik doneo iz Koreje jedan par tamosnjih veverica i sad imamo najezdu na Fuerteventuri, nisu cmoljke ko cincile i ladno ti prilaze na svaki ponudjen zalogaj. Ne fermaju drvece (doduse ovde ga i nema nesto) vec se vrzmaju po kamenju blizu plaze. Sad su krenule da se sire u unutrasnjost ostrva i kradu jaja lokalnim farmerima.2bpjkw.jpg

Edited by Lancia

Parsonse, neki vojnik doneo iz Koreje jedan par tamosnjih veverica i sad imamo najezdu na Fuerteventuri, nisu cmoljke ko cincile i ladno ti prilaze na svaki ponudjen zalogaj. Ne fermaju drvece (doduse ovde ga i nema nesto) vec se vrzmaju po kamenju blizu plaze. Sad su krenule da se sire u unutrasnjost ostrva i kradu jaja lokalnim farmerima.2bpjkw.jpg
bogte veverice koje kradu jaja! da nemaju i urodjene torbe na ledjima? i koje su marke?
bogte veverice koje kradu jaja! da nemaju i urodjene torbe na ledjima? i koje su marke?
i ti bi krao jaja da zivis u pustinji.btw, bezveze si potrosio dva pitanja, ostalo ti samo 998.

da li ste probali meso od veverice?da li je istina da može da se kupi u engleskoj za 12 funti po komadu?jeste li znali da postoji u nekom delu sveta, vevrica velika kao svinja?

to si ti nesto pobrkala, to je cincila.

isto je ko piletinasad je vec poskupeloa sad ukrstaju i sa mangulicom zbog smanjenja holesterolaedit@ blind live

Edited by Pera Zeka

da li ste probali meso od veverice?da li je istina da može da se kupi u engleskoj za 12 funti po komadu?jeste li znali da postoji u nekom delu sveta, vevrica velika kao svinja?
istina! videla sam na meniju u restoranu.

Karađorđeva veverica, veveričje nogice u aspiku, dimljena veverica, veverica punjena lešnicima...

opet ćuk i veverica = muk i neverica by slepa živana lolol.gif

veverica punjena lešnicima...
:lol: ludace.