m___ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 te sive veverice su manje stidljive od crvenih, i poticu iz s. amerike.doneli ih u london poodavno, i sad su skroz proterale one crvene. mozes da ih hranis po londonskim parkovima opusteno, ponekad iz ruke.
*edited by mod Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 U Srbiji mislim da nisam nikada video vevericu a ovde u USA svako malo malo izlecu na put.
Mrviccca Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Ne znam gde da postavim pitanje, valjda moze ovde....... Dakle u glavi mi se vrte vec danima neke recenice, ovako nekako: "Smisao cemo spoznati naknadno, sve na kraju ima smisla. Daj mi ruku, odemo dalje" Da li neko zna odakle je to- iz pesme, filma...........?????????
rajka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 i ja sam u hajd parku videla vevericu kako jede iz ruke nekoj ruskinji. po drugoj strani, sina jednog kolege je napala veverica u parku, morao je na vakcinaciju protiv besnila i tako to.
Parsons Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 jel ovaj topic 1000 zasto & zato o vevericama ili 1000 zasto & zato overall?
Lancia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 (edited) Parsonse, neki vojnik doneo iz Koreje jedan par tamosnjih veverica i sad imamo najezdu na Fuerteventuri, nisu cmoljke ko cincile i ladno ti prilaze na svaki ponudjen zalogaj. Ne fermaju drvece (doduse ovde ga i nema nesto) vec se vrzmaju po kamenju blizu plaze. Sad su krenule da se sire u unutrasnjost ostrva i kradu jaja lokalnim farmerima. Edited April 16, 2011 by Lancia
3opge Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Parsonse, neki vojnik doneo iz Koreje jedan par tamosnjih veverica i sad imamo najezdu na Fuerteventuri, nisu cmoljke ko cincile i ladno ti prilaze na svaki ponudjen zalogaj. Ne fermaju drvece (doduse ovde ga i nema nesto) vec se vrzmaju po kamenju blizu plaze. Sad su krenule da se sire u unutrasnjost ostrva i kradu jaja lokalnim farmerima.bogte veverice koje kradu jaja! da nemaju i urodjene torbe na ledjima? i koje su marke?
Lancia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bogte veverice koje kradu jaja! da nemaju i urodjene torbe na ledjima? i koje su marke?i ti bi krao jaja da zivis u pustinji.btw, bezveze si potrosio dva pitanja, ostalo ti samo 998.
slepa živana Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 da li ste probali meso od veverice?da li je istina da može da se kupi u engleskoj za 12 funti po komadu?jeste li znali da postoji u nekom delu sveta, vevrica velika kao svinja?
Pera Zeka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 (edited) isto je ko piletinasad je vec poskupeloa sad ukrstaju i sa mangulicom zbog smanjenja holesterolaedit@ blind live Edited April 16, 2011 by Pera Zeka
rajka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 da li ste probali meso od veverice?da li je istina da može da se kupi u engleskoj za 12 funti po komadu?jeste li znali da postoji u nekom delu sveta, vevrica velika kao svinja?istina! videla sam na meniju u restoranu.
Reaktor Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Karađorđeva veverica, veveričje nogice u aspiku, dimljena veverica, veverica punjena lešnicima...
Frau Gabrijela Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 opet ćuk i veverica = muk i neverica by slepa živana
Recommended Posts