Jump to content
IGNORED

1000 zašto 1000 zato

Willow

Recommended Posts

Posted

te sive veverice su manje stidljive od crvenih, i poticu iz s. amerike.doneli ih u london poodavno, i sad su skroz proterale one crvene. mozes da ih hranis po londonskim parkovima opusteno, ponekad iz ruke.3181881909_34514d2b53.jpg3181887745_1a540db7b7.jpg

• 1 month later...
Posted
9329_290407865170_879030170_9041451_2558135_n.jpgU Srbiji mislim da nisam nikada video vevericu a ovde u USA svako malo malo izlecu na put.
  • 1 year later...
Posted

Ne znam gde da postavim pitanje, valjda moze ovde....... Dakle u glavi mi se vrte vec danima neke recenice, ovako nekako: "Smisao cemo spoznati naknadno, sve na kraju ima smisla. Daj mi ruku, odemo dalje" Da li neko zna odakle je to- iz pesme, filma...........?????????

Posted

i ja sam u hajd parku videla vevericu kako jede iz ruke nekoj ruskinji. po drugoj strani, sina jednog kolege je napala veverica u parku, morao je na vakcinaciju protiv besnila i tako to.

Posted

jel ovaj topic 1000 zasto & zato o vevericama ili 1000 zasto & zato overall? :unsure:

Posted (edited)

Parsonse, neki vojnik doneo iz Koreje jedan par tamosnjih veverica i sad imamo najezdu na Fuerteventuri, nisu cmoljke ko cincile i ladno ti prilaze na svaki ponudjen zalogaj. Ne fermaju drvece (doduse ovde ga i nema nesto) vec se vrzmaju po kamenju blizu plaze. Sad su krenule da se sire u unutrasnjost ostrva i kradu jaja lokalnim farmerima.2bpjkw.jpg

Edited by Lancia
Posted
Parsonse, neki vojnik doneo iz Koreje jedan par tamosnjih veverica i sad imamo najezdu na Fuerteventuri, nisu cmoljke ko cincile i ladno ti prilaze na svaki ponudjen zalogaj. Ne fermaju drvece (doduse ovde ga i nema nesto) vec se vrzmaju po kamenju blizu plaze. Sad su krenule da se sire u unutrasnjost ostrva i kradu jaja lokalnim farmerima.2bpjkw.jpg
bogte veverice koje kradu jaja! da nemaju i urodjene torbe na ledjima? i koje su marke?
Posted
bogte veverice koje kradu jaja! da nemaju i urodjene torbe na ledjima? i koje su marke?
i ti bi krao jaja da zivis u pustinji.btw, bezveze si potrosio dva pitanja, ostalo ti samo 998.
Posted

da li ste probali meso od veverice?da li je istina da može da se kupi u engleskoj za 12 funti po komadu?jeste li znali da postoji u nekom delu sveta, vevrica velika kao svinja?

Posted

to si ti nesto pobrkala, to je cincila.

Posted (edited)

isto je ko piletinasad je vec poskupeloa sad ukrstaju i sa mangulicom zbog smanjenja holesterolaedit@ blind live

Edited by Pera Zeka
Posted
da li ste probali meso od veverice?da li je istina da može da se kupi u engleskoj za 12 funti po komadu?jeste li znali da postoji u nekom delu sveta, vevrica velika kao svinja?
istina! videla sam na meniju u restoranu.
Posted

Karađorđeva veverica, veveričje nogice u aspiku, dimljena veverica, veverica punjena lešnicima...

Posted

opet ćuk i veverica = muk i neverica by slepa živana lolol.gif

Posted
veverica punjena lešnicima...
:lol: ludace.