Milosh76 Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Da li ArenaSport u Hrvatskoj prenosi nasu ligu u fudbalu? Konkretno me zanima da li ce prenositi Zvezda - Partizan?
Milosh76 Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 I ja cenim da hoce, samo jos da u smestaju imam Arene, ne bih po zagrebackim kaficima da gledam Derbi 😁
Milošica Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Just now, Milosh76 said: I ja cenim da hoce, samo jos da u smestaju imam Arene, ne bih po zagrebackim kaficima da gledam Derbi 😁 Što brate, neće ni provaliti za koga navijaš s obzirom kako će lagano biti.
Milosh76 Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Just now, Milošica said: Što brate, neće ni provaliti za koga navijaš s obzirom kako će lagano biti. Pa bas ce tada provaliti 😁
sasha Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 11 hours ago, Milosh76 said: Da li ArenaSport u Hrvatskoj prenosi nasu ligu u fudbalu? Konkretno me zanima da li ce prenositi Zvezda - Partizan? Umesto na stadionu ti u Zagrebu, bruka Ne znam koliko Hrvati prenose našu ligu mada derbi verovatno stave na neku Arenu a da neki kafić tamo stavi derbi teško baš da će to ići. Uvek imaš neki strim kao rezervu. 1
Milosh76 Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 7 minutes ago, sasha said: Umesto na stadionu ti u Zagrebu, bruka Na JNA ne idem bar 30 godina, na Derbi jedno 20... a nisam ni gledao kad je Derbi kad sam planirao produzeni vikend u ZG, prosto se desilo Snacicu se vec nekako, nego je najkonfornije gledati na tv, umesto da nekom strimu koji kako radi, bolje da ne radi 1
gone fishing Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 (edited) ne boj se, odložiće dr tvorzić taj derbi za decembar, kao prošle godine, neće dozvoliti da umorni posle benfike igrate za vikend na jna mmw Edited September 4, 2024 by gone fishing 1 1
Milosh76 Posted September 4, 2024 Posted September 4, 2024 Odlozice za nedelju, posto sa Benfikom igramo u cetvrtak, kao sto je Cuka odlozena za par dana, a ne kao vi na neodredjeno. I to 2 puta protivno pravilima.
Diplomac Posted September 25, 2024 Posted September 25, 2024 Niko da prijavi da brat Andjusara ide na Areni 3 premium?!! Samo za prave ljubitelje i poznavaoce sporta!! Morao da vrnem na 18.00, da bih ispoštovao legendu. (koji ne živi od ovoga, da citiram maestra koji razotkriva notorne laže sa društvenih mreža) 1
Recommended Posts