Milosh76 Posted September 3 Posted September 3 Da li ArenaSport u Hrvatskoj prenosi nasu ligu u fudbalu? Konkretno me zanima da li ce prenositi Zvezda - Partizan?
Milosh76 Posted September 3 Posted September 3 I ja cenim da hoce, samo jos da u smestaju imam Arene, ne bih po zagrebackim kaficima da gledam Derbi 😁
Milošica Posted September 3 Posted September 3 Just now, Milosh76 said: I ja cenim da hoce, samo jos da u smestaju imam Arene, ne bih po zagrebackim kaficima da gledam Derbi 😁 Što brate, neće ni provaliti za koga navijaš s obzirom kako će lagano biti.
Milosh76 Posted September 3 Posted September 3 Just now, Milošica said: Što brate, neće ni provaliti za koga navijaš s obzirom kako će lagano biti. Pa bas ce tada provaliti 😁
sasha Posted September 4 Posted September 4 11 hours ago, Milosh76 said: Da li ArenaSport u Hrvatskoj prenosi nasu ligu u fudbalu? Konkretno me zanima da li ce prenositi Zvezda - Partizan? Umesto na stadionu ti u Zagrebu, bruka Ne znam koliko Hrvati prenose našu ligu mada derbi verovatno stave na neku Arenu a da neki kafić tamo stavi derbi teško baš da će to ići. Uvek imaš neki strim kao rezervu. 1
Milosh76 Posted September 4 Posted September 4 7 minutes ago, sasha said: Umesto na stadionu ti u Zagrebu, bruka Na JNA ne idem bar 30 godina, na Derbi jedno 20... a nisam ni gledao kad je Derbi kad sam planirao produzeni vikend u ZG, prosto se desilo Snacicu se vec nekako, nego je najkonfornije gledati na tv, umesto da nekom strimu koji kako radi, bolje da ne radi 1
gone fishing Posted September 4 Posted September 4 (edited) ne boj se, odložiće dr tvorzić taj derbi za decembar, kao prošle godine, neće dozvoliti da umorni posle benfike igrate za vikend na jna mmw Edited September 4 by gone fishing 1 1
Milosh76 Posted September 4 Posted September 4 Odlozice za nedelju, posto sa Benfikom igramo u cetvrtak, kao sto je Cuka odlozena za par dana, a ne kao vi na neodredjeno. I to 2 puta protivno pravilima.
Diplomac Posted September 25 Posted September 25 Niko da prijavi da brat Andjusara ide na Areni 3 premium?!! Samo za prave ljubitelje i poznavaoce sporta!! Morao da vrnem na 18.00, da bih ispoštovao legendu. (koji ne živi od ovoga, da citiram maestra koji razotkriva notorne laže sa društvenih mreža) 1
Recommended Posts