Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted
vredi li ta arena, za (malo)iznad prosecnog ljubitelja sporta dodatnih 500 dinara?
Ne, ali nije moje da pričam o tome. Moram da gledam Boothville - New Hartford, plejof je u pitanju.
Posted
hmm 2:2 je moracu da sacekam jos nekog da se izjasni. Goveda iz i-koma je nude samo u najskupljem paketu, tako da mi se za sad ne daje lova jos i za Arenu. Verovatno cu je uzeti pocetkom jeseni, a do tada ce isplivati jos kakve insajderske™ informacije, a i oni ce (valjda) predstaviti za sta su pripremili za novu sezonu.
taj kompletni digitalni paket ikom-a je sasvim korektan.
Ne, ali nije moje da pričam o tome. Moram da gledam Boothville - New Hartford, plejof je u pitanju.
usput, utakmica koju sam gore pomenuo (duke-north carolina) je svog najgoreg dana bolja, lepsha i zanimljivija za gledanje od bilo koje euroligashke utakmice.
Posted
taj kompletni digitalni paket ikom-a je sasvim korektan.
i cena je vise nego korektna 4 tisuce, ja bi uzeo flat 3 + arena paket
Posted
vredi li ta arena, za (malo)iznad prosecnog ljubitelja sporta dodatnih 500 dinara?
Nije moje da pričam o tome ovde, ali vredi svih 500 dindži, pod uslovom da ostane neokrnjen program sa Serijom A, ACB, Ligom 1...
Posted

Pitanje je šta će imati sledeće godine Arena u ponudi. Ja na KDS imam samo Arenu 1, i da dobijem paket Arene moram da ugradim risiver koji košta 1500 i plus svakog meseca da doplatim 388 din za još 10 kanala od kojih i tri Arene. Mislim da ove sezone se isplatilo ko je imao paket ceo, ali kažem pitanje je šta će da bude od toga sledeće sezone.

Posted (edited)
Sami su krivi što većini nisu dostupni.
Tacno tako...
daj detalje, bas me zanima. stvarno o njihovom poslovanju ne znam nista, ali program im je fenomenalan, narocito za ljude koji prate kosarku.
Nema potrebe za detaljima. Preslisaj sebe kao gledaoca zasto bi uzeo arena paket i zasto ti je mnogo ;) Poslovanje ko poslovanje verovatno ko sve u ovoj zemlji kombinacija zelja za brzom lovom i nesposobnost da se toj zelji odupre...Ali nije moje da pricam o tometm Edited by veljaGB
Posted (edited)
Tacno tako...Nema potrebe za detaljima. Preslisaj sebe kao gledaoca zasto bi uzeo arena paket i zasto ti je mnogo ;) Poslovanje ko poslovanje verovatno ko sve u ovoj zemlji kombinacija zelja za brzom lovom i nesposobnost da se toj zelji odupre...Ali nije moje da pricam o tometm
uopste mi nije mnogo, uzeo bih paket odmah kada bi imao mogucnost. hocu da kazem da je arena nesto najbolje sto se deilo kod nas, narocito za ljude koji prate kosarku. Edited by kojot
Posted (edited)
uopste mi nije mnogo, uzeo bih paket odmah kada bi imao mogucnost. hocu da kazem da je arena nesto najbolje sto se deilo kod nas, narocito za ljude koji prate kosarku.
Uh nisam mislio tako.Mislio sam da ako ti je mnogo zbog cega ti je mnogo.Realno svelo se na to da li da ljudi uvode recimo IPTV zbog arena paketa , i pitanje je koliko ce oni biti deo osnovnog paketa? Edited by veljaGB
Posted

Da može da se kupi samo Arena, bilo bi ok, plaćaš 500 dinara i to je to. ali uz to idu veliki dodatni troškovi, bilo da je kabl ili satelit.Ali uostalom nije moje da pričam o tome ovde.

Posted

pa bas to mi nije jasno, zasto to nisu hedlovali malo bolje? da mozes da se pretplatis kod svakog operatera i placas samo tih 500 dinara.

Posted

Pa jednostavno nisu hteli, bahato su se posvađali sa Šolakom, misleći da će preko telekoma uzeti ogromnu lovu.Ali kao što rekoh, nije moje da pričam o tome.

Posted

A kako stoji situacija sa pravima, oko emitovanja programa preko interneta, fazon pay per view? Mislim da bi to moglo da im se isplati, ako prava postoje. Verovatno masa ljudi ima želju da pogleda nekad samo odredjene utakmice, odredjene lige, a da ne mora da plaća i sve žive i mrtve gluposti koje stavljaju u ponudu, kako kablovski operateri, tako i IPTV.Time bi proširili bazu korisnika, a ne bi zahtevalo ogromna ulaganja.

Posted

POstoje prava i mogu se kupiti.Sky UK je prvi krenuo sa tim, oni imaju i verziju SkyMobile.

Posted

Nadam se da će oni ili neko drugi da se seti da to uradi. Ili to ili da se razbije monopol kablovskih distributera na teritorije