March 13, 201114 yr Teško će da se vratiti u normalu, u teškoj su dubiozi, ali nije moje da o tome pričam ovde...bila bi tragedija da arena pukne. moraju da nadju neki nacin da budu dostupni vecem broju ljudi.
March 13, 201114 yr Sami su krivi što većini nisu dostupni.daj detalje, bas me zanima. stvarno o njihovom poslovanju ne znam nista, ali program im je fenomenalan, narocito za ljude koji prate kosarku.
March 13, 201114 yr stvarno, koji vam je s tim da nije vase da pricate OVDE?mislim, postujem, ali sta drugo ovde radimo, nego to :D
March 13, 201114 yr vredi li ta arena, za (malo)iznad prosecnog ljubitelja sporta dodatnih 500 dinara?
March 13, 201114 yr vredi li ta arena, za (malo)iznad prosecnog ljubitelja sporta dodatnih 500 dinara?vredi.
March 14, 201114 yr hmm 2:2 je moracu da sacekam jos nekog da se izjasni. Goveda iz i-koma je nude samo u najskupljem paketu, tako da mi se za sad ne daje lova jos i za Arenu. Verovatno cu je uzeti pocetkom jeseni, a do tada ce isplivati jos kakve insajderske™ informacije, a i oni ce (valjda) predstaviti za sta su pripremili za novu sezonu.