Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Teško će da se vratiti u normalu, u teškoj su dubiozi, ali nije moje da o tome pričam ovde...bila bi tragedija da arena pukne. moraju da nadju neki nacin da budu dostupni vecem broju ljudi.
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Sami su krivi što većini nisu dostupni.daj detalje, bas me zanima. stvarno o njihovom poslovanju ne znam nista, ali program im je fenomenalan, narocito za ljude koji prate kosarku.
gone fishing Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 tačno, neka se vrate na sbb pa će imati veliku gledanost
aram Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 stvarno, koji vam je s tim da nije vase da pricate OVDE?mislim, postujem, ali sta drugo ovde radimo, nego to :D
Zli Gli Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ako Arena ode u kurac, IPTV je u banani. Nema nista osim toga, jebote.
Feindouno Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 insajderizam ubija ovaj forum ali nije moje da pricam o tome ovde.
kud u maglu Simoviću Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 vredi li ta arena, za (malo)iznad prosecnog ljubitelja sporta dodatnih 500 dinara?
LeBron Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 vredi li ta arena, za (malo)iznad prosecnog ljubitelja sporta dodatnih 500 dinara?vredi.
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 hmm 2:2 je moracu da sacekam jos nekog da se izjasni. Goveda iz i-koma je nude samo u najskupljem paketu, tako da mi se za sad ne daje lova jos i za Arenu. Verovatno cu je uzeti pocetkom jeseni, a do tada ce isplivati jos kakve insajderske™ informacije, a i oni ce (valjda) predstaviti za sta su pripremili za novu sezonu.
Recommended Posts