Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Ja se prijavio za promociju ono Net + IPTV nikako d ami stigne majku mu a bilo bi lepo da stigne do veceras za te tekme.

Posted
Ja se prijavio za promociju ono Net + IPTV nikako d ami stigne majku mu a bilo bi lepo da stigne do veceras za te tekme.
2 do 3 nedelje im treba
Posted (edited)

Orasi a sto da se pokajem?BTR moj drugar dobio odmah za par dana. Verovatno zavisi od toga u kom si gradu.

Edited by Moca
Posted

na dorcolu matori. cak sam ih i zvao da vidim gde je zastoj i nije pomoglo. proslo je sigurno nekih 10tak dana dok me nisu zvali da dodjem po paket

• 3 months later...
Posted

Arena počela da baguje. Skinuli sve italijanske i fransuske utakmice sa programa.A i sajtu je nemoguće pristupiti.

Posted
Arena počela da baguje. Skinuli sve italijanske i fransuske utakmice sa programa.A i sajtu je nemoguće pristupiti.
Jesi saznao sta se desava?Ivane?
Posted

Dobro je, taman sam razmišljao da uplatim i to da mogu da gledam dosadne žabare.

Posted
Ma cao je Arena. Izbacili su iz najave sve utakmice Italijana ovog vikenda. 3 dana vec na pitanja/odgovori stranici nema update-a, a sad im je i sajt puko koliko vidim. Bez Italijana i to malo pretplatnika ima da zapale.
Calcio i nlb liga su im sadrzaji koji su verovatno privukli najveci broj ljudi. Ima jos dobrih stvari, ali nisu preterano zanimljivi sirem auditorijumu, ko npr ncaa. Ako ispuste ovo ima da puknu nacisto.
Posted

Navodno, od utorka se sve vraća u normalu.

Posted
Ivane?
moj posao nije da pricham oko ovoga ;) samo me zanima duke-north carolina vecheras, kao i ncaa turnir od chetvrtka :)
Posted
moj posao nije da pricham oko ovoga ;) samo me zanima duke-north carolina vecheras, kao i ncaa turnir od chetvrtka :)
jbt, kakva tekma. necu gledati oklahomu da bi gledao ovaj derbi.
Posted
Sto nije bila ACB sinoc, iako je najavljeno? :P
Posted

Teško će da se vratiti u normalu, u teškoj su dubiozi, ali nije moje da o tome pričam ovde...