Moća Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ja se prijavio za promociju ono Net + IPTV nikako d ami stigne majku mu a bilo bi lepo da stigne do veceras za te tekme.
BornToRun Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ja se prijavio za promociju ono Net + IPTV nikako d ami stigne majku mu a bilo bi lepo da stigne do veceras za te tekme.2 do 3 nedelje im treba
Moća Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 (edited) Orasi a sto da se pokajem?BTR moj drugar dobio odmah za par dana. Verovatno zavisi od toga u kom si gradu. Edited November 17, 2010 by Moca
BornToRun Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 na dorcolu matori. cak sam ih i zvao da vidim gde je zastoj i nije pomoglo. proslo je sigurno nekih 10tak dana dok me nisu zvali da dodjem po paket
renne Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Arena počela da baguje. Skinuli sve italijanske i fransuske utakmice sa programa.A i sajtu je nemoguće pristupiti.
LeBron Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Arena počela da baguje. Skinuli sve italijanske i fransuske utakmice sa programa.A i sajtu je nemoguće pristupiti.Jesi saznao sta se desava?Ivane?
henrik larsson Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dobro je, taman sam razmišljao da uplatim i to da mogu da gledam dosadne žabare.
crtamOrasi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ma cao je Arena. Izbacili su iz najave sve utakmice Italijana ovog vikenda. 3 dana vec na pitanja/odgovori stranici nema update-a, a sad im je i sajt puko koliko vidim. Bez Italijana i to malo pretplatnika ima da zapale.Calcio i nlb liga su im sadrzaji koji su verovatno privukli najveci broj ljudi. Ima jos dobrih stvari, ali nisu preterano zanimljivi sirem auditorijumu, ko npr ncaa. Ako ispuste ovo ima da puknu nacisto.
Teixeira Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ivane?moj posao nije da pricham oko ovoga ;) samo me zanima duke-north carolina vecheras, kao i ncaa turnir od chetvrtka :)
Кристофер Лумумбо Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 moj posao nije da pricham oko ovoga ;) samo me zanima duke-north carolina vecheras, kao i ncaa turnir od chetvrtka :)jbt, kakva tekma. necu gledati oklahomu da bi gledao ovaj derbi.
Fins fleet Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 moj posao nije da pricham oko ovoga ;) samo me zanima duke-north carolina vecheras, kao i ncaa turnir od chetvrtka :)Sto nije bila ACB sinoc, iako je najavljeno? :P
renne Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Teško će da se vratiti u normalu, u teškoj su dubiozi, ali nije moje da o tome pričam ovde...
Recommended Posts