Mr.Mxyzptlk Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 nisu mi jasne ove razlike u cenu oko uvodjenja od provajdera do provajderacuo sam da kod vektora traze 7 hiljada za uvodjenje, dok je kod ikoma navodno za dz u cemu je fora?
Milosh76 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 nisu mi jasne ove razlike u cenu oko uvodjenja od provajdera do provajderacuo sam da kod vektora traze 7 hiljada za uvodjenje, dok je kod ikoma navodno za dz u cemu je fora?Ajd objasni to za IKOM? Na njihovom sajtu pise da je u osnovnoj ponudi Arenasport1, kao i kod PTT KDS, da li si mislio na to ili si mislio na sve 4 Arene?
Mr.Mxyzptlk Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 na sve 4, ima 1 u osnovnoj, to valjda svi imaju
*edited by mod Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Koliko sam ja informisan gase Arenu zsamo za Total TV a za SBB za sada ostaje
Filipenko Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 nisu mi jasne ove razlike u cenu oko uvodjenja od provajdera do provajderacuo sam da kod vektora traze 7 hiljada za uvodjenje, dok je kod ikoma navodno za dz u cemu je fora?Fora je u tome što tih 7 hiljada nema veze sa Arenom. Radi se o naknadi za uvođenje digitalne televizije (što je, jelte, preduslov da se imaju sve 4 Arene kao paket). E sad, razlike u ceni uvođenja Arene zavise praktično od te politike prema uvođenju digitalne televizije (bez obzira da li hoćeš Arena paket, Dokumentarci paket, ili jednostavno golu digitalnu televiziju).
Mr.Mxyzptlk Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 fala jasno, ali u ikomu navodno ne traze nista za uvodjenje dok vektori kidaju 7 iljada. plus je sranje sto moras da odredis 1 televizor u stanu na kom hoces da ti se paket ucita, ne moze na 2, 3, 5...jos sam saznao da ikom uz arene fura neki kanal/e i da zbog toga uzima 750 dingera pretplate dok je kod ostalih to jeftinijih 500 dinara za mesec.
ducca Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 (edited) Arena je ispala žestoko nefer prema SBB-u ovaj putSrce mi se cepa zbog govneta monopolistickog kao sto je SBB. Zbog njih gledam kitu na IKOMu kada je SK u pitanju vec godinama. Muka mi je od svih tih izgovora za kablovske operatere.A propo IKOMa i deigitalne, pise da "Instalaciona taksa za sve pakete iznosi 2000 dinara (sa PDV-om). Promotivna ponuda do 1. oktobra 2010. godine, instalaciona taksa + 1 mesec pretplata samo 500 dinara (sa PDV-om). " Dakle uvodjenje nije free. Drugo, jos jedna idiotska fora je sto moras da imas osnovnu kablovsku (koliko sam razume) koju nastavljas redovno da placas PLUS digitalnu koju placas posebno. DAkle fakticki ti placas dve kablovske pretplate zarad digitalne televizije (ako to nekome i treba osim zbog preduslova za Arena pakete). Ma to je sve bagra kakve nema. Vrlo uskoro cu da se odjavim sa IKOMa i stavim sobnu antenu (welcome back 90s), dovoljno mi za nacionalne kanale koji mi moooozda zatrebaju jednom mesecno, ostalo sto gledam ionako se svodi na streamove. Edited August 26, 2010 by ducca
Milosh76 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 (edited) Jedino sto se sada isplati je IPTV koji ima i 4 Arene i ostale kanale koji se kod drugih placaju kroz pakete. Za jedan TV uz doplatu za drugi, al bolje i to nego bagra iz IKOM ili PTT KDS (sa njima imam iskustva). Edited August 26, 2010 by Milosh76
notenoughreasonsforclaire Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jedino sto se sada isplati je IPTV koji ima i 4 Arene i ostale kanale koji se kod drugih placaju kroz pakete. Za jedan TV uz doplatu za drugi, al bolje i to nego bagra iz IKOM ili PTT KDS (sa njima imam iskustva). Mda...
Milosh76 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Mda... Bas sva 4 i jos malo viseP.S. nemam IPTV i necu ga uvoditi
*edited by mod Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nemam IPTV i necu ga uvoditi ali stvarno su sva 4 kanala tamo. Ono sto mene kod IPTV smara je to sto prebacivanje kanala traje u proseku 3 sekunde.
notenoughreasonsforclaire Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bas sva 4 i jos malo viseP.S. nemam IPTV i necu ga uvoditiZnam za to (i cuh i videh), ali to je samo privremeno, do kraja 2010.godine koristite po ceni Osnovnog paketa.
Filipenko Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 To što Telekom trenutno nudi u sklopu IPTV-a nije nikakva garancija da se kroz nedelju dana neće pojaviti informacija da tog i tog kanala više neće biti, odnosno da se neće promeniti politika ponude...nažalost, najverovatnije će se desiti da će se sve to u nekom trenutku stvarno i promeniti. Tu je problem dublji od toga šta je gde u čijoj ponudi, jednostavno nema stabilnosti na tržištu, niti ozbiljnije konkurentnosti, tako da smo dobili Worst of both Worlds.
Кристофер Лумумбо Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 pa dobro ali barem ces moci da uvedes arenu besplatno dok radijus trazi 7k dinara. i mene jedino muci to sporo menjanje kanala
Recommended Posts