Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

A da im jednostavno ne placas?Vidi kakva im je politika kod raskida ugovora zbog ne placanja racuna.Pored IPTV-a i TotalTV je zanimljva opcija za ovakvu situaciju(po meni i bolja).

Posted
kako mrzim radijus vektor. ne postoji ni teoretska sansda uvedem arenu zati sti vlasnik stana mora da potpise ugovor.zanima me jedna stvar. radijus potpisuje ugovore samo sa vlasnikom stana ali su ranije potpisivali i sa podstanarima tako da je neki lik koji je ziveo ovde pre mene potpisao ugovor sa njima i zapalio. kako sada ja da raskinem taj ugovor sa njima i uzmem IP TV? jel moram da angazujem privatnog detektiva i nadjem tog podstanara? jel ima neko ideju?jbt, u celom svetu se trude da usluge dodju do korisnika sto jednostavnije dok kod nas ovako komplikuju i ako je u njihovom interesu da zarade novac.
Čekaj, prethodni podstanar je potpisao i zapalio?Pa u ugovoru je njegovo ime, šta te briga prestani da plaćaš a oni će da gone njega po imenu i podacima valjda.Ovo naravno ako si pokušao da razgovaraš sa provajderom i oni su ti "prodali" priču da nema raskida bez neke enormne odštete sa tvoje strane, što umeju da urade.Naravno popričaj sa gazdom ipak je stan njegov ;)
  • 2 weeks later...
Posted

Spisak svih sportova koje ce prenositi Arena u sledecoj sezoniklik

Posted

Dobar im je ovaj novi mlađani komentator košarke. Doduše, za pripremnu utakmicu Kine i Australije malo je prečesto izbacivao neke reference sa NBA i Moses Maloneom, al dobro, niko nije savršen. :D

Posted
Dobar im je ovaj novi mlađani komentator košarke. Doduše, za pripremnu utakmicu Kine i Australije malo je prečesto izbacivao neke reference sa NBA i Moses Maloneom, al dobro, niko nije savršen. :D
nisam mogao da nadjem arenu da gledam utakmice ali sam cuo da je komentator vrh. :D
Posted

Da li će ga možda upariti sa Edinom za neku od sledećih utakmica. To bi moglo biti zanimljivo. :D

Posted
Da li će ga možda upariti sa Edinom za neku od sledećih utakmica. To bi moglo biti zanimljivo. :D
to svi cekamo ali plasim se da ne krene takmicenje u nbaometriji. :Dma bice super, narocito ako budu prenosili ncaa.
Posted
stvarno nije losh. nisam gledao kosharku dodushe, ali na bejzbolu bash kida :D
Posted
upariše ih na U18, ako sam dobro čuo. Edin mi je postao naporan, malo se zaljubiška u sebe.Jebiga, došao u veliki grad, itd...
Posted
upariše ih na U18, ako sam dobro čuo. Edin mi je postao naporan, malo se zaljubiška u sebe.Jebiga, došao u veliki grad, itd...
nisi :D inache, ono je takvo dno od kosharke da nije nimalo lako lepo raditi, pogotovo njemu...
Posted
depilira prsa i brije se svaki dan. Novi aca stojanovic
  • 3 weeks later...
Posted

Izgleda da od 1.9. neće više biti Arene u SBB i Totalu

Posted

Well, you can't have it all... Ako ništa, kažu da će početi sa emitovanjem preko neta do kraja godine.

Posted

Arena je ispala žestoko nefer prema SBB-u ovaj put

Posted

Juče su bili ljudi iz Arene kod mene u firmi, pregovara se o paketu usluga reklamiranja. Prepolovili su cenu koju su ranije tražili, zato što ih više nema na SBB. Tako da je to, bar trenutno realnost. Ne sumnjam da će se za mesec-dva dogovoriti (ko Grand i Pink), ali ovaj razlaz je trenutno izgleda više nego izvestan.