Jump to content
IGNORED

Pogodi jezik

bus

Recommended Posts

Posted (edited)

Nema pravila; možete staviti clip, napisati jednu ili više reči na ciljnom jeziku, dati njegov opis...Dozvoljeno je i davati i tražiti hints. Jezici mogu biti i državni i manjinski. Ko pogodi, postavlja, ili može da traži da bilo ko drugi postavi novi zadatak....Za postavljanje zvučnih fajlova možete koristiti, na primer, Ez-files...Za početak, nešto što ne bi moralo biti previše teško, ali nije ni super lako. Ima li interesenata? Nadam se da ima. ZadatakJOš JEDNA OPCIJA ZA POSTAVLJANJE (thanks BGHost). VAžNO: U special item iskopirati samo poslednji deo naziva boomp3 fajla, posle poslednje kose crte!!.

Menadzuj embediranu opciju u forum - Boomp3. Uplauduj fajl na sajt http://boomp3.com/ pa eduj riplaj i klikni na opciju Insert Special Item, pa pejstuj getovani link.
I još jedna opcija (Bolekov predlog): Divshare Edited by crveni autobus
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bus

66

• djenka

24

• Ulven

20

• Delija67

18

Top Posters In This Topic

Posted

E, da, ako neko zna neki sajt koji dozvoljava da se plejer embedira (брате Србине) u sam post, nek ostavi link. Thanks.

Posted
Sardinijski?
Nije sardu, ali jesi pogodio da je romanska grupa. (Sardu ima plurale na -s).
Posted

Informacija o pluralima je bila nebitna, jer u ovom isečku nema istih, mada, evo hinta, ovaj jezik nema plurale na -s.

Posted (edited)

E, hvala BGhoste! Evo stavio zadatak i u ovom formatu, ako nekome tako bude brže. Staviću tvoje objašnjenje i u svoj prvi post.

Edited by crveni autobus
Posted (edited)
Korzika ?
Nije ni korzikanski, koji je, inače, dosta blizak toskanskom (italijanskom). Ovaj jezik je nešto udaljeniji.EDIT: genetski i po karakteristikama nešto udaljeniji Edited by crveni autobus
Posted
Menadzuj embediranu opciju u forum - Boomp3. Uplauduj fajl na sajt http://boomp3.com/ pa eduj riplaj i klikni na opciju Insert Special Item, pa pejstuj getovani link.
E, beš, ja mislio da je ovo gore, kvotovano, bio zagonetni jezik koji treba pogoditi :D
Posted (edited)

Napoletano?edit: wiki

Edited by djenka
Posted
Napoletano?edit: wiki
Jeste, bravo. Napulitano. Postavljaj, Djenka.
Posted

Ovo sam pogodio zahvaljujući Renatu Carosoneu (ko nije slušao, obavezna lektira).Nego, šta ako odgovor na ne znam ni ja sam? Ako ništa drugo, poslušajte.

Posted
Ovo sam pogodio zahvaljujući Renatu Carosoneu (ko nije slušao, obavezna lektira).
Jeste, pesma je Caravan Petrol, a ovo je bila Floriana Poli, sjajna napolitanska pevaljka.
Posted (edited)
Ovo sam pogodio zahvaljujući Renatu Carosoneu (ko nije slušao, obavezna lektira).Nego, šta ako odgovor na ne znam ni ja sam? Ako ništa drugo, poslušajte.
Wow. Molim te da mi napises ime ove pesme i ko je peva. Jezik je katalonski.EDIT: Ili valensijanski, ali to je razlika a la srpski/hrvatski. Cini mi se da ova zena redukuje samoglasnike na nacin na koji to bas rade na severu katalonskog govornog podrucja. U Valensiji se samoglasnici izgovaraju u svojim punim vrednostima, a na severu, recimo u Barseloni i Perpinyanu, se redukuje vecina nenaglasenih samoglasnika. Edited by crveni autobus