Jump to content

Featured Replies

Na kraju ne znam da li me vise boli kad me jebe direktno kao u epizodi 9 miliona za gospodina ili preko ovakvih proksija :cry:

• Replies 7.3k
  • Views 842.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

1 hour ago, James Marshall said:

Ne znam po kom principu bilo šta u vezi sa Bazduljem može biti pozitivno, lik je beskičmena poltrončina neopjevana

po principu konkurencije. uz milivoja pavlovića i branislava klanščeka muharem je good guy

jel bazdulj udat kod nas, mislim ima papire? :unsure:

mislim, razumem ja nesnadjene jugoslovene, to je moj narod. razumem i podnosim, teshkoe :cry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Vesti su prebacili u desk

ubOBdB4.png

Pa odlično!

... Shiit has hit the fan

ko je taj?

aaa. chitam. vidim.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Bio je trojanac u DJB-u i na kraju izgubio na sudu od Radulovića. Sada botuje po tviteru kao nezavisni intelektualac koji je razočaran u opoziciju.

Na RTS3 ide dokumentarac o KUD Idijotima.

36 minutes ago, djeneralche said:

Na RTS3 ide dokumentarac o KUD Idijotima.

meni više deluje kao film o raku grla.

preporučujem gledanje samo odjavne špice. to je odlično.

najjaca tacka biografije klansceka je saradnja sa mirom otasevic i bojanom andric '90tih

10 hours ago, slepa živana said:

meni više deluje kao film o raku grla.

preporučujem gledanje samo odjavne špice. to je odlično.

Da, jeste kraj malo bezveze odradjen, inace odlican dokumentarac. Veliki bend.

najjaca tacka biografije klansceka je saradnja sa mirom otasevic i bojanom andric '90tih
Uhvatio sam sebe da sam krenuo da vidim biografiju, a onda shvatio: Pa jbte on je mogao da napiše bukvalno bilo šta tu, ko da to ima ikakve veze.

... Shiit has hit the fan