kipo Posted June 3, 2021 Posted June 3, 2021 Припадници САЈ-а скачу из хеликоптера или падобрана, како се обучавају за ове акције 4
msv Posted June 9, 2021 Posted June 9, 2021 (Nova ekonomija) RTS za reklamiranje daje do 45,5 miliona, novac i za tabloide
đorđe geprat Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 čuh na RTS da je "žuti bujke" kukao i tražio molio da i RTS prenosi EURO a da ga nisu iz UM ni udostojili odgovorom 1 1
đorđe geprat Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 (edited) bujke Edited June 20, 2021 by djordje geprat 1
April Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Ko je nova cica koja vodi Dnevnik?Odlična je.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Ko je nova cica koja vodi Dnevnik?Odlična je.Sent from my Moto G (5S) using TapatalkDa nije Jasmina Panić? ... Shiit has hit the fan
April Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Da nije Jasmina Panić? Mislim da da. Divan alt i vrhunska dikcija. Vidim da je prešla pre par nedelja.Jebote, zar je tako teško pronaći solidnog prezentera za nacionalni kanalSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Mislim da da. Divan alt i vrhunska dikcija. Vidim da je prešla pre par nedelja.Jebote, zar je tako teško pronaći solidnog prezentera za nacionalni kanalSent from my Moto G (5S) using TapatalkOna je počela na BK onda se nešto tamo vamo, onda se "zakopala" na Happy tv.Mnogo dobar lik, drago mi je baš... EDIT : Fotka... Shiit has hit the fan
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Quote Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je na današnjoj sednici izabrao novih šest članova Upravnog odbora Radio-televizije Srbije. U narednih pet godina u tom upravnom organu RTS nastaviće da radi troje dosadašnjih članova, i to Branko Radun, Ljiljana Đurđevac i Miroslav Nikolić. Za nove članove izabrani su Muharem Bazdulj, Branislav Klanšček i Milivoje Pavlović. kakva ekipa. još bazdulj ispade pozitivac
notenoughreasonsforclaire Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Kaže sad Rale Simić, Đanluka Donaruma...
James Marshall Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Ne znam po kom principu bilo šta u vezi sa Bazduljem može biti pozitivno, lik je beskičmena poltrončina neopjevana
vememah Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Quote Za člana UO RTS-a, krajem septembra 2020, predložili su ga Predrag Azdejković i Svetislav Goncić. https://www.istinomer.rs/akter/branislav-klanscek/ 2
Recommended Posts