June 3, 20213 yr Припадници САЈ-а скачу из хеликоптера или падобрана, како се обучавају за ове акције
June 16, 20213 yr čuh na RTS da je "žuti bujke" kukao i tražio molio da i RTS prenosi EURO a da ga nisu iz UM ni udostojili odgovorom
July 9, 20213 yr Ko je nova cica koja vodi Dnevnik?Odlična je.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
July 9, 20213 yr Ko je nova cica koja vodi Dnevnik?Odlična je.Sent from my Moto G (5S) using TapatalkDa nije Jasmina Panić? ... Shiit has hit the fan
July 10, 20213 yr Da nije Jasmina Panić? Mislim da da. Divan alt i vrhunska dikcija. Vidim da je prešla pre par nedelja.Jebote, zar je tako teško pronaći solidnog prezentera za nacionalni kanalSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
July 10, 20213 yr Mislim da da. Divan alt i vrhunska dikcija. Vidim da je prešla pre par nedelja.Jebote, zar je tako teško pronaći solidnog prezentera za nacionalni kanalSent from my Moto G (5S) using TapatalkOna je počela na BK onda se nešto tamo vamo, onda se "zakopala" na Happy tv.Mnogo dobar lik, drago mi je baš... EDIT : Fotka... Shiit has hit the fan
July 13, 20213 yr Quote Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je na današnjoj sednici izabrao novih šest članova Upravnog odbora Radio-televizije Srbije. U narednih pet godina u tom upravnom organu RTS nastaviće da radi troje dosadašnjih članova, i to Branko Radun, Ljiljana Đurđevac i Miroslav Nikolić. Za nove članove izabrani su Muharem Bazdulj, Branislav Klanšček i Milivoje Pavlović. kakva ekipa. još bazdulj ispade pozitivac
July 13, 20213 yr Ne znam po kom principu bilo šta u vezi sa Bazduljem može biti pozitivno, lik je beskičmena poltrončina neopjevana
July 13, 20213 yr Quote Za člana UO RTS-a, krajem septembra 2020, predložili su ga Predrag Azdejković i Svetislav Goncić. https://www.istinomer.rs/akter/branislav-klanscek/