December 28, 20204 yr Ko je ovaj Šćepan Praščević? Postavljen za novog člana upravnog odbora. edit: vidim da je imao neka gostovanja po KCN-u i Studiju B. Dakle, (očekivano) bot. Predsednik neke GO NGO. Edited December 28, 20204 yr by salerokada
December 28, 20204 yr 2 hours ago, AcaRadio said: Pa dobro, ako nije liptala krv i poleteli delići mozga, sve ok, može 12. Jeste liptala krv i delovi mozga, prikazali su sliku razbijene lobanje.
December 28, 20204 yr ja samo da kažem da iz principa ne gledam ni jednu seriju u produkciji ijedne TV firme u srbiji. sve je to golo sranje puno nasilja, seksa, mafijašenja i zlih delovanja.
December 29, 20204 yr 16 hours ago, fusion_ said: Nisu, stavili su 12. Mislim da 16+ i ne sme da se emituje u 20h nego kasnije. Generalno te oznake nemaju nikakvu funkciju kod nas jer ih stavljaju bez ikakvog kriterijuma, već samo na osnovu termina u kom su odlučili da emituju sadržaj. Crtać Frouzen se na nacionalnim frekvencijama emituje sa oznakom 12, niđe veze. Ne reagoah na vreme, prošle nedelje prilog o početku vakcinacije, kažu:prvi će rukave zavrnuti korisnici domova za stare.
December 29, 20204 yr ima i ovo. nisam proverila izvor, sad došla kući i palo mi nebo na glavu, a dan mi je ionako teško sranje.
December 29, 20204 yr zajebava ga, prošla cela emisija a nisi spomenuo Đilasa pošto Đilasa jašu naprdnjaci, SPS je za njih dom lordova
December 29, 20204 yr Jeste off topic, ali videla sam ovu voditeljku jednom uživo, zgodna je da se zapanjiš. Imala je dosta kratki šorc i sandale sa visokim potpeticama, noge savršene. A daleko je od cveta mladosti.
December 29, 20204 yr Jel ona ima neke veze Biljanom Popović Ivković dosta liče, do skoro sam mislio da je to jedna ista žena