salerokada Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 (edited) Ko je ovaj Šćepan Praščević? Postavljen za novog člana upravnog odbora. edit: vidim da je imao neka gostovanja po KCN-u i Studiju B. Dakle, (očekivano) bot. Predsednik neke GO NGO. Edited December 28, 2020 by salerokada
djeneralche Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 2 hours ago, AcaRadio said: Pa dobro, ako nije liptala krv i poleteli delići mozga, sve ok, može 12. Jeste liptala krv i delovi mozga, prikazali su sliku razbijene lobanje.
đorđe geprat Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 ja samo da kažem da iz principa ne gledam ni jednu seriju u produkciji ijedne TV firme u srbiji. sve je to golo sranje puno nasilja, seksa, mafijašenja i zlih delovanja.
James Marshall Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Pa Selo gori je baš sve suprotno od toga. 2
Zabalujev Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 16 hours ago, fusion_ said: Nisu, stavili su 12. Mislim da 16+ i ne sme da se emituje u 20h nego kasnije. Generalno te oznake nemaju nikakvu funkciju kod nas jer ih stavljaju bez ikakvog kriterijuma, već samo na osnovu termina u kom su odlučili da emituju sadržaj. Crtać Frouzen se na nacionalnim frekvencijama emituje sa oznakom 12, niđe veze. Ne reagoah na vreme, prošle nedelje prilog o početku vakcinacije, kažu:prvi će rukave zavrnuti korisnici domova za stare.
Jumanji Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 "Sada cemo da pricamo o ovome i ovome, a nisi pomenuo Djilasa, jesi Tadica..."
pt 2.0 Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 ima i ovo. nisam proverila izvor, sad došla kući i palo mi nebo na glavu, a dan mi je ionako teško sranje.
levi Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 zajebava ga, prošla cela emisija a nisi spomenuo Đilasa pošto Đilasa jašu naprdnjaci, SPS je za njih dom lordova 1
Tihajeza Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Jeste off topic, ali videla sam ovu voditeljku jednom uživo, zgodna je da se zapanjiš. Imala je dosta kratki šorc i sandale sa visokim potpeticama, noge savršene. A daleko je od cveta mladosti.
Fakundo Sava Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Jel ona ima neke veze Biljanom Popović Ivković dosta liče, do skoro sam mislio da je to jedna ista žena 1
Recommended Posts