Frank Pembleton Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Kad je rts vratio lajmet u programsku semu?Ihaaaa radi produkcija Koreni.Naravno iz bezbedne udaljenosti tj. iz BG.I uprkos tom patriotizmu nije im gadljivo "projektno finansiranje" od strane EU. .... Shiit has hit the fan!
Zico Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Steta za simpaticnu bakicu od 76 godina u kvizu Potera. Dogurala do poslednje igre i tu imala samo 10 odgovora, ali me je njen duh, vedrina, simpaticnost, ceo nastup generalno, lepo oraspolozio. Bas steta sto nije uzela pare, verovatno bi je pustili da je imala vise od 10 odgovora, suma je bila 39k. 1
Frank Pembleton Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Steta za simpaticnu bakicu od 76 godina u kvizu Potera. Dogurala do poslednje igre i tu imala samo 10 odgovora, ali me je njen duh, vedrina, simpaticnost, ceo nastup generalno, lepo oraspolozio. Bas steta sto nije uzela pare, verovatno bi je pustili da je imala vise od 10 odgovora, suma je bila 39k.Vratio sam da pogledam...Baš me oraspoložila...Mogao je klempavi da malo "fula"... .... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 To bi bilo toliko ocigledno, jos se pobunila pre toga rekla da hoce posteno. Ne bi bilo fer prema njoj.
Hamlet Strašni Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Мене фасцинирао онај лик што је рекао да је Битка на Кадињачи била 44...
Frank Pembleton Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Мене фасцинирао онај лик што је рекао да је Битка на Кадињачи била 44...Da jbte, žena iz kuhinje viče:Debiluuuu.... Shiit has hit the fan! 1
halloween Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) RTS pere biografiju Suzane Grubješić najavljujući je u večerašnjoj emisiji OKO specijal kao soiologa iako je eonima daleko od sociologije s obzrom da je diplomirala na FPN (navodno na smeru međunaodni odnosi). Edited September 22, 2020 by halloween
Frank Pembleton Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 RTS pere biografiju Suzane Grubješić najavljujući je u večerašnjoj emisiji OKO specijal kao soiologa iako je eonima daleko od sociologije s obzrom da je diplomirala na FPN (navodno na smeru međunaodni odnosi).Tu može da bude stvar vrlo prostija, dođe gost i onda je urednik pita :kako da vas potpišemo?I ona kaže :SociologI eto... .... Shiit has hit the fan!
halloween Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) To je ipak javni servis, a ne neki opsukrni medij. Tj. gledaoci očekuju viši nivo tačnosti, pa i provere informacija, a ne da urednicima gosti serviraju mamce kao somovima. Ovo naročito što je iz aviona vidljivo da je za Grubješićku sociologija viša matematika. Edited September 22, 2020 by halloween
Frank Pembleton Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 To je ipak javni servis, a ne neki opsukrni medij. Tj. gledaoci očekuju viši nivo tačnosti, pa i provere informacija, a ne da urednicima gosti serviraju mamce kao somovima. Ovo naročito što je iz aviona vidljivo da je za Grubješićku sociologija viša matematika.A otkud ti u tom trenutku znaš da ona nije sociolog?Ako je ona slagala, slagala je...Najbolje da se sad neko bavi "pranjem biografije" nekog večitog uhljeba putem potpisa u emisiji. .... Shiit has hit the fan!
halloween Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) To jeste pranje biografije i ošljarenje, neko na to gleda kao vran vepar, a neko ima očekivanja od javnog servisa. Edited September 24, 2020 by halloween
Frank Pembleton Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Ti zapravo ne da očekuješ, nego i precenjuješ zaposlene u javnom servisu.A taj kod koga pali ovo što ti nazivaš "pranje biografije", on zapravo i ne mari za "biografiju" ali ok. .... Shiit has hit the fan!
halloween Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Ako budeš nastavio da me proganjaš besmislenim postovima, smatraću to kao udvaranje koje će biti ignorisano.
Frank Pembleton Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Ako budeš nastavio da me proganjaš besmislenim postovima, smatraću to kao udvaranje koje će biti ignorisano. E to me već plaši.I zato te molim da svoji besmislenim konstrukcijama ne izazivaš moju pažnju... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts